Αυτά είναι τα νέα ανακριτικά van της Ελληνικής Αστυνομίας

Ελληνική Αστυνομία Van

Ο εκσυγχρονισμός του στόλου οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας συνεχίζεται με την ένταξη επτά νέων ανακριτικών van στις υπηρεσίες της Δυτικής Ελλάδας και της Θεσσαλίας.

Επτά νέα οχήματα έρχονται να προστεθούν στο στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας και ειδικότερα στις υπηρεσίες της Δυτικής Ελλάδα και της Θεσσαλίας. Πρόκειται για 7 van ειδικής χρήσης τα οποία θα ενταχθούν στις δυνάμεις της τροχαίας, υπηρετώντας το ρόλο των ανακριτικών οχημάτων.

Τα επτά νέα van αποκτήθηκαν μέσω συγχρηματοδότησης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020 και πρόκειται να κατανεμηθούν ας Αιτωλία, Ακαρνανία, Αχαΐα, Ηλεία, Καρδίτσα, Λάρισα και Τρίκαλα.

Υπενθυμίζεται ότι εντός του 2020 η Ελληνική Αστυνομία υλοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα, με την παραλαβή 1.453 νέων οχημάτων, ενώ πρόσφατα παρελήφθησαν ακόμα 64 οχήματα ιδίου τύπου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την προσθήκη των οχημάτων αυτών ενισχύεται και αναβαθμίζεται η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Διαβάστε επίσης:

Αυτά είναι τα Best Seller αυτοκίνητα στην Ελλάδα

Τα ισχυρότερα 1.000άρια της ελληνικής αγοράς

Ποια αυτοκινητοβιομηχανία επενδύει στην Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ