Οδηγός κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο που είχε πινακίδες κυκλοφορίας ανύπαρκτης χώρας -Η επεισοδιακή σύλληψή του

Yashar El Fake License Plate

Οι ψεύτικες πινακίδες με τα διακριτικά του βασιλείου του Yashar-El ήταν αρκετές για να τραβήξουν την προσοχή την αστυνομικών Αρχών και να συλλάβουν τον «Βασιλιά».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα ενός εκπροσώπου του βασιλείου του Yashar-El, η αστυνομία του Ισραήλ συνέλαβε παράνομα τον βασιλιά Shai και αμέσως μετά το βασίλειο έστειλε επιστολή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Η ισραηλινή αστυνομία αναφέρει ότι ερευνά την υπόθεση με τον Shai Karamosta, ο οποίος δήλωσε πρόσφατα ηγέτης και ιδρυτής ενός νέου βασιλείου, του Yashar-El. Η κύρια ανησυχία όμως των αρχών πηγάζει από το γεγονός ότι άρχισε να εκδίδει διαβατήρια, πινακίδες κυκλοφορίας και άλλα έγγραφα από το νέο «έθνος/βασίλειο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αστυνομία είπε ότι ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Karamosta, μετά από έλεγχο αστυνομικού σε ένα αυτοκίνητο με πινακίδες κυκλοφορίας που εκδόθηκαν από το βασίλειο Yashar-El. Ο οδηγός του οχήματος σταμάτησε και παρουσίασε ένα έγγραφο που ισχυρίστηκε ότι ήταν διπλωματικά «διαπιστευτήρια» από το έθνος, τα οποία έδειχναν αρκετά πειστικά για να κάνουν τον αστυνομικό να τον αφήσει να φύγει.

Μετά από αυτό το συμβάν, η ισραηλινή αστυνομία εκκίνησε μυστική έρευνα για το θέμα, η οποία κορυφώθηκε την περασμένη εβδομάδα με τη σύλληψη του Karamosta και του συνεργάτη του για κατηγορίες που αφορούν πλαστογραφία και χρήση ψεύτικων εγγράφων, παρεμπόδιση αστυνομικού, πλαστοπροσωπία κατόχου άδειας οδήγησης και ψεύτικες πικανίδες κυκλοφορίας.

Οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν σε ένα συγκρότημα κατοικιών το οποίο χαρακτηρίστηκε ως το «επίσημο ταχυδρομείο» του βασιλείου του Yashar-El. Η αστυνομία ερεύνησε επίσης το σπίτι και των δύο, το οποίο χαρακτηρίστηκε ως το προξενείο του έθνους. Παρά την πινακίδα που προειδοποιούσε για το ότι «η μη εξουσιοδοτημένη είσοδος χωρίς επίσημη πρόσκληση απαγορεύεται αυστηρά», η αστυνομία μπήκε και βρήκε πινακίδες κυκλοφορίας και άλλα έγγραφα του ψεύτικου βασιλείου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε μια ανάρτηση στο yashar-el.me, ένας εκπρόσωπος του βασιλείου είπε ότι η ισραηλινή αστυνομία απήγαγε παράνομα τον «Βασιλιά Shai» και ισχυρίστηκε ότι έστειλε επιστολή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Τόσο ο Karamosta όσο και η σύντροφός του έχουν πλέον αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους από το Ειρηνοδικείο της περιοχής και η αστυνομία λέει ότι θα συνεχίσει να ερευνά το θέμα από κοντά.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ