Σπάνια συλλογή αυτοκινήτων αξίας 40 εκατομμυρίων ευρώ αναζητά ιδιοκτήτη

Car Collection

Μια Ferrari F40 LM, μια Mercedes SLR ΜcLaren και μια Bugatti Divo μοιράζονται την ίδια στέγη, αποτελώντας μερικά μόνο από τα πολύτιμα τετράτροχα μιας σπάνιας συλλογής η αξία της οποίας αγγίζει τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Μια από τις σπανιότερες συλλογές αυτοκινήτων που βρίσκονται αυτήν τη στιγμή προς πώληση στην Ευρώπη ανήκει στη εταιρεία Hollman με έδρα τη Γερμανία.

Η συλλογή απαρτίζεται από λιγότερο ή περισσότερο σπάνια τέτρατροχα, η συνολική αξία των οποίων αγγίζει τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Αν το ποσό σας ακούγεται υπερβολικό, τότε σημειώστε ότι μεταξύ άλλων στη συλλογή της Hollman περιλαμβάνεται μια Ferrari F40 LM, μια Bugatti Divo και μια Mercedes-Benz SLR McLaren 722.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια, φιλόξενη στέγη μοιράζονται μια Ferrari SF90 Stradale, μια Lamborghini Aventador SVJ και μία Porsche 935. Στα παραπάνω τετράτροχα, οφείλει κανείς να προσθέσει τις S-Class και GLS Maybach, όπως άλλωστε και την εξάτροχη G63 AMG.

Η συλλογή έχει φυσικά και συνέχεια με τις δύο Maserati MC20, να συνιστούν μια πολύτιμη προσθήκη για τους οπαδούς της ιταλικής σχολής.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως τα αυτοκίνητα της γερμανικής συλλογής διατίθενται και μεμονωμένα, καθιστώντας την απόκτησή τους πιο… εύκολη. Για καλό και για κακό, πάντως, στην περίπτωση που έχετε σκοπό να την επισκεφθείτε, φροντίστε ότι ο τραπεζικός σας λογαριασμό να διαθέτει το απαραίτητο… βάθος.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ