Συγκλονιστικό ατύχημα – Lotus κόβεται στη μέση μετά από σύγκρουση (Video)

Lotus Crash

Ένα συγκλονιστικό video ήρθε στο φως της δημοσιότητας στο οποίο πρωταγωνιστεί μια μαύρη Lotus Exige και οι δύο πολύ τυχεροί επιβάτες της, οι οποίοι επιβίωσαν μετά από μία σφοδρή σύγκρουση.

Τύχη βουνό είχαν ο οδηγός και ο συνοδηγός μιας μαύρης Lotus Exige, η οποία συγκρούστηκε με ταχύτητα σε μεταλλικό στύλο στο μακρινό Hong Kong.

Το video αλλά και οι εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτουν πόσο εύκολα μπορεί να γίνει το κακό, παρά το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση οι δύο επιβάτες της Lotus βγήκαν αλώβητοι από τη σφοδρή πρόσκρουση.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε παρακολουθώντας το video που ακολουθεί, ο οδηγός του βρετανικού sportscar χάνει τον έλεγχο στην απόλυτη ευθεία, υπερβάλλοντας ενδεχομένως με την πίεση του δεξιού πεντάλ, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η μαύρη Lotus Exige σκαρφαλώνει σε ένα προστατευτικό στηθαίο και στη συνέχεια συγκρούεται με τον μεταλλικό στύλο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τυχεροί στην ατυχία τους, το τμήμα του αυτοκινήτου που έρχεται σε επαφή με τον στύλο είναι το πίσω και όχι εκείνο που περιβάλλει τον θάλαμο επιβατών, γεγονός που αποδείχθηκε καθοριστικό για την επιβίωση του οδηγού και του συνοδηγού.

Φυσικά το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς καθώς το πίσω τμήμα του σχεδόν αποκολλήθηκε, ενώ εντυπωσιακό είναι και το γεγονός ότι οι επιβάτες του δεν απομακρύνθηκαν από το σημείο, περιμένοντας τις δυνάμεις άμεσης επέμβασης στο εσωτερικό της κατεστραμμένης Lotus. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ