Το συγκινητικό βίντεο για τον αδικοχαμένο Ken Block

Ken Block 1

Η οικογένεια και οι φίλοι του διάσημου οδηγού αγώνων και κασκαντέρ τον αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο και ιδρύουν στην μνήμη του μία φιλανθρωπική οργάνωση.

Ο Ken Block έφυγε από κοντά μας στις 2 Ιανουαρίου μετά από δυστύχημα που είχε με ένα snowmobile στην περιοχή Mill Hollow των Η.Π.Α., και όλος ο κόσμος του αυτοκινήτου συγκλονίστηκε από την είδηση ότι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς οδηγούς αγώνων και ντιφτ στην ιστορία, δεν θα είναι πλέον μαζί μας.

Ken Block 3
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα, περίπου δύο εβδομάδες αργότερα, η αγωνιστική ομάδα Hoonigan κυκλοφόρησε μέσα από το ομώνυμο κανάλι της στο YouTube ένα νέο βίντεο για να τιμήσει την ιστορία του Ken και να μας θυμίσει ορισμένες από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να φανταστούμε πόσο δύσκολο ήταν για τους συναδέλφους του να βρεθούν μπροστά από τον φακό χωρίς τον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη τους. Αυτό ξέρουμε και αναφέρουν είναι ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται πάνω σε νέα project, καθώς αυτός θεωρούν ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσουν την κληρονομιά του.

Ken Block 2

Στο βίντεο υπάρχουν ορισμένα συγκινητικά πλάνα από την ζωή του, περιλαμβάνοντας στιγμιότυπα από τα πρώτα του Gymkhana και την προσωπική του ζωή. Όπως μάλιστα αναφέρει και ο ίδιος στο τέλος του βίντεο, «Υποθέτω ότι η κληρονομιά μου θα είναι ότι μου αρέσουν τα δημιουργικά και τα διασκεδαστικά πράγματα. Δεν παίρνω τη ζωή πολύ στα σοβαρά. Στο τέλος της ημέρας, προσπαθώ να εμπνεύσω τους ανθρώπους γύρω μου να είναι δημιουργικοί και να ζήσουν μια διασκεδαστική ζωή

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά τον θάνατο του Block, η οικογένειά του ίδρυσε το 43 Institute με την σκέψη να ανακαλύψει άτομα που μπορεί να μην έχουν την κατάλληλη υποστήριξη για την ανάπτυξη και την επιτυχία τους στον τομέα της δημιουργίας, του επιχειρείν και του μάρκετινγκ.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ