Το Suzuki Swift γίνεται και SUV

Suzuki Swift Cross

Κάτι παραπάνω από μια ακόμα φήμη για το μέλλον του Suzuki Swift είναι η δημιουργίας ενός μικρού και προσιτού SUV με αφετηρία το δημοφιλές ιαπωνικό city car.

To Suzuki Swift δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αποτελώντας από την ημέρα της αναβίωσής του επιστροφής στη γραμμή παραγωγής ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο προσιτά αυτοκίνητα πόλης που μπορεί να συναντήσει κανείς στην ελληνική αγορά.

Το γεγονός αυτό το έχει αναδείξει ως ένα από τα ισχυρά χαρτιά της ιαπωνικής φίρμας, η οποία πλέον εξετάζει και μάλιστα σοβαρά την επέκταση της γκάμας του με τη δημιουργίας ενός αστικών προδιαγραφών SUV που θα εντάσσεται στην οικογένεια εκδόσεων του Swift.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άλλωστε από την εποχή του Samurai μέχρι και σήμερα, η Suzuki έχει χτίσει μια σπάνια παράδοση στα περιπετειώδη οχήματα, διαθέτοντας αυτή τη στιγμή στην γκάμα της πέντε προτάσεις που διεκδικούν τον τίτλο του SUV.

Το Suzuki Swift Cross αναμένεται να τοποθετηθεί κάτω από τα Vitara και S-Cross τα οποία πρόκειται πολύ σύντομα να αντικατασταθούν και να αποκτήσει μεγαλύτερες διαστάσεις και ένα πιο… οικογενειακό προφίλ.

Αυτό επί της ουσίας σημαίνει ότι θα δημιουργηθεί ο απαραίτητος χώρος ανάμεσα στο Ignis και τα προαναφερθέντα SUV/Crossover, τον οποίο θα κληθεί να καλύψει το Suzuki Swift Cross.

Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, τότε η περιπετειώδης έκδοση του Swift θα βασιστεί στη νέα γενιά του αυτοκινήτου, η άφιξη της οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Ας μην ξεχνάμε ότι ακόμα και στη σημερινή γκάμα του αυτοκινήτου συναντάμε εκδόσεις με σύστημα τετρακίνηση, οι οποίες αν μη τι άλλο αποτελούν ένα στοιχείο διαφοροποίησης από το παράδειγμα του ανταγωνισμού.


Ακολουθήστε το carandmotor.gr για να μαθαίνετε όλα τα ΝΕΑ για το αυτοκίνητο

Διαβάστε επίσης:ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθήστε το carandmotor.gr για να μαθαίνετε όλα τα ΝΕΑ για το αυτοκίνητο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ