Αυτό είναι το Suzuki Jimny «τσέπης» -Πότε έρχεται Ευρώπη, ποιος θα το κατασκευάζει

VinFast VF3 1

Ονομάζεται VF3 και φέρει την υπογραφή της βιετναμέζικης VinFast, θυμίζοντας σε όλους το εμβληματικό Suzuki Jimny και έχοντας ήδη σφραγίσει το διαβατήριό του για την ευρωπαϊκή αγορά.

Η VinFast παρουσίασε το νέο VF3 που θα κυκλοφορήσει αρχικά στην αγορά του Βιετνάμ και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η απαιτητική αγορά της Ευρώπης. Οι Βιετναμέζοι της VinFast μεγαλώνουν διαρκώς την γκάμα τους, έχοντας ένα ηλεκτρικό μοντέλο σε όλες τις δημοφιλείς κατηγορίες αυτοκινήτων.

Το νέο τους δημιούργημα είναι ένα compact SUV που αφορά όσους αναζητούν ένα μέσο αστικής μετακίνησης με τέσσερις τροχούς αντί για δύο, με ότι αυτό συνεπάγεται σε ασφάλεια, αλλά δεν μπορούν να εκταμιεύσουν ένα μεγάλο ποσό για να αγοράσουν ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της κατηγορίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
VinFast VF3

Όπως αντιλαμβάνεστε, ένα από τα δυνατά του σημεία θα είναι η προσιτή τιμή έναντι του ανταγωνισμού, για αυτό και ο ανταγωνισμός θα πρέπει να έχει στραμμένο το βλέμμα πάνω του. Προς το παρόν, θα κυκλοφορήσει μόνο στο Βιετνάμ, αλλά όπως αφήνουν να εννοηθεί οι άνθρωποι της εταιρείας, δεν αποκλείεται να το δούμε σε λίγο καιρό και στην γηραιά ήπειρο.

Η σχεδίαση του νέου VF3 είναι μοντέρνα και ταυτόχρονα κλασική, καθώς φέρει τις γραμμές των συμβατικών 4x4, θυμίζοντας το γνωστό σε όλους Suzuki Jimny.

Το αποκλειστικά 3θυρο VF3 έχει μήκος 3,11 μέτρα και σύμφωνα με τον κατασκευαστή έχει χώρο για πέντε επιβάτες και αποσκευές. Η VinFast δεν ανακοινώνει τον όγκο του χώρου αποσκευών, ούτε εάν διαθέτει χώρο μόνο πίσω ή και frunk.

VinFast VF3
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η VinFast έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία του εσωτερικού που ακολουθεί μια μινιμαλιστική προσέγγιση. Δεν διαθέτει οθόνη για το σύστημα πολυμέσων και όλη η πληροφορία και οι λειτουργίες του αυτοκινήτου παρουσιάζονται στον ψηφιακό πίνακα οργάνων. Ο οδηγός μπορεί να επέμβει στις λειτουργίες του VF3 από πλήκτρα στο πολυλειτουργικό τιμόνι με τις δύο ακτίνες, ενώ όπως μπορείτε να δείτε απουσιάζει η κονσόλα δαπέδου.

Το νέο VinFast VF3 θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, Eco και Plus, με τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά τους να ανακοινώνονται σύντομα ενόψει και της αποκάλυψης της ευρωπαϊκής έκδοσης παραγωγής του.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ