Το Suzuki Jimny και σε αγροτικό

jimny gladiator

Η δεύτερη γενιά του Suzuki Jimny εξακολουθεί να επιλέγεται από το αγοραστικό κοινό λόγω των περιορισμένων διαστάσεών του, ενώ διατίθεται ως γνωστόν σε τρίθυρο, αλλά και πεντάθυρο αμάξωμα σε κάποιες χώρες.

Σε όσες ηπείρους κυκλοφορεί, απολαμβάνει άφθονη… «αγάπη» από τον κόσμο. Η χαριτωμένη και ταυτόχρονα ρετρό σχεδίασή του, φαίνεται πως αρέσει αρκετά. Συν τοις άλλοις αποτελεί μια ιδανική πρόταση για ένα υπερυψωμένο και compact αυτοκίνητο που διαθέτει τετρακίνηση και μπορεί να τα βγάλει εις πέρας τόσο εντός των τειχών της πόλης, όσο και εκτός.

jimny gladiator b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θαυμαστής του εκτός των υπολοίπων, μάλλον είναι και ο γνωστός και μη εξαιρετέος καλλιτέχνης… Theottle. Διότι ο τελευταίος φαντάστηκε πως θα μπορούσε να ήταν εμφανισιακά ένα… αγροτικό Jimny. Ένα μοντέλο με καρότσα, το οποίο μοιάζει έντονα με το πολύ ακριβότερο και μεγαλύτερο Jeep Gladiator.

Η ψηφιακή δουλειά του συγκεκριμένου γραφίστα κρίνεται άκρως πετυχημένη. Τουλάχιστον έτσι δείχνει στον υπολογιστή. Τα σκίτσα που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απεικονίζουν ένα όμορφο ομολογουμένως, pick-up.

jimny gladiator c

Βέβαια εάν η ιαπωνική εταιρεία έκανε ποτέ πράξη τη συγκεκριμένη ιδέα, ίσως θα έπρεπε να αναβαθμίσει τις δυνατότητες του κινητήρα του ή να τοποθετήσει κάποιο νέο. Υπενθυμίζουμε πως το υπάρχον Jimny χρησιμοποιεί έναν ατμοσφαιρικό μοτέρ 1,5 λίτρων, με απόδοση 102 ίππους και 130 Nm ροπής. Αναμφίβολα πολύ μικρός και αδύναμος, ώστε να ανταπεξέλθει στο επιπλέον φορτίο της καρότσας στο πίσω μέρος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ