Αυτό το Suzuki Jimny είναι έτοιμο για ειδικές αποστολές

jimny

Όσες αγορές προσφέρουν την πεντάθυρη έκδοση του Suzuki Jimny, πρέπει να αισθάνονται πολύ τυχερές. Και όσοι ιδιοκτήτες το έχουν ήδη αποκτήσει, μπορούν να το τροποποιήσουν ως εξής.

Κατ΄ αρχήν για το εμπρός μέρος διατίθεται μαυρισμένη μάσκα, αντί για την εργοστασιακή με τα χρώμια. Παράλληλα έχουν αντικατασταθεί οι προβολείς με ένα σετ LED DRL τύπου δακτυλίου. Έπειτα, όπως διακρίνεται και από τις φωτογραφίες, έχει αλλαχθεί και ο προφυλακτήρας με έναν μεταλλικό που διαθέτει συν τοις άλλοις πρόσθετους προβολείς, ο οποίος έχει σαφώς πιο… εκτός δρόμου προδιαγραφές. Κάτω από το αμάξωμα έχει τοποθετηθεί και μια ποδιά για την κατάλληλη προστασία από την χρήση σε ανώμαλο τερέν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
jimny b

Στην πλαϊνή μεριά παρατηρούνται μεταλλικές πλάκες πάνω στα φτερά και κοντά στους θόλους, τόσο εμπρός όσο και πίσω, καθώς και μαρσπιέ. Οι 15άρηδες τροχοί που φορούσε το αυτοκίνητο έχουν δώσει τη θέση τους σε άλλους μεγαλύτερους, αν και δεν διευκρινίζεται το μέγεθός τους. Αυτό όμως που είναι ορατό, είναι τα ελαστικά παντός εδάφους της Yokohama, που χρησιμοποιούν.

Το πακέτο όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου, συμπληρώνεται από την σχάρα οροφής που διαθέτει προβολείς, τις μαύρες χειρολαβές των θυρών, το διαφορετικό προφυλακτήρα και των φώτα LED πίσω.

jimny c
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την καμπίνα διατίθεται ταπετσαρία δερματίνης με κόκκινες λωρίδες στα καθίσματα και επένδυση στο τιμόνι, που συνδυάζεται επίσης με κόκκινες ραφές. Μηχανικά, το Suzuki Jimny διατηρεί τον κινητήρα του απείραχτο. Αισθητικά ωστόσο, θα συμφωνήσετε μαζί μας, πως έχει αποκτήσει έναν σημαντικά πιο σκληροτράχηλο χαρακτήρα, δείχνοντας πανέτοιμο για… χωμάτινες περιπέτειες και όχι μόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ