Το Suzuki Jimny ενισχύει το σώμα των Καραμπινιέρων

Suzuki Jimny

To Suzuki Jimny δεν φοβήθηκε ποτέ «επικίνδυνες αποστολές» εκτός δρόμου και δεν θα το κάνει ούτε τώρα, που εντάσσεται στο στόλο των Carabinieri.

Όχι, το εμβληματικό μοντέλο με τις πλούσιες εκτός δρόμου ικανότητες, δεν θα λαμβάνει μέρος σε καταδιώξεις. Αντίθετα, εντάσσεται στο στόλο του παρακλαδιού των Carabinieri που αφορά στη δασοπροστασία. Συγκεκριμένα, στην ομάδα φύλαξης του Εθνικού Πάρκου Majella στην περιοχή Abruzzo της Ιταλίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνολικά 4 ειδικά τροποποιημένα Suzuki Jimny θα χρησιμοποιηθούν για επιτήρηση και αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, σε μία περιοχή που εκτείνεται σε πάνω από 75 χιλιάδες εκτάρια και περιλαμβάνει 39 δήμους.

Το Ιαπωνικό 4x4 υπηρετεί εδώ και χρόνια τις ιταλικές υπηρεσίες αλλά είναι η πρώτη φορά που θα πάρει τα… δάση. Έχει βαφτεί στα χρώματα και φέρει τα λογότυπα του σώματος προστασίας δασικών εκτάσεων ενώ στην οροφή του έχει και τους απαραίτητους φάρους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα τα Jimny που επιστρατεύτηκαν έχουν κινητήρα βενζίνης, χωρητικότητα 1.5 λίτρων και απόδοσης 102 αλόγων, αν και το πραγματικό τους «όπλο» είναι η τετρακίνηση AWD Allgrip.

Κι αυτό διότι οι εκτάσεις που καλούνται να οργώνουν, αφορούν συχνά χωματόδρομους και δύσβατες περιοχές.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ