Αυτό είναι το Suzuki Jimny «Brabus» των 80.000 ευρώ

Suzuki Jimny Brabus 1

Το συγκεκριμένο body kit μεταμόρφωσε το Jimny σε μία λιλιπούτεια Mercedes-Benz G-Class Brabus και διατίθεται προς πώληση.

Η τετράγωνη σιλουέτα του Suzuki Jimny σε συνδυασμό με τα στρογγυλά εμπρός φώτα και τους ξακρισμένους τροχούς, εμπνέει του λάτρεις των 4x4 και τους κατασκευαστές αεροδυναμικών βοηθημάτων, με αποτέλεσμα να βλέπουμε συχνά διάφορες παραλλαγές/μετατροπές του δημοφιλούς ιαπωνικού 4x4.

Suzuki Jimny Brabus 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μία τέτοια περίπτωση αποτελεί και το εικονιζόμενο Jimny που παραπέμπει αισθητικά στην Mercedes-AMG G-Glass της Brabus και κατασκευάζεται στην Ολλανδία. Μάλιστα, πρόσφατα έκανε και την εμφάνισή στην αγορά και αναζητά αγοραστή.

Suzuki Jimny Brabus 3

Το Suzuki Jimny «Brabus» της 3B Exclusief αποτελεί ένα πολύ καλό παράδειγμα των μετατροπών του είδους και φέρει σχεδόν πανομοιότυπο bodykit με το αρχέτυπο. Διαθέτει σκουρόχρωμα φώτα τεχνολογίας LED, νέους προφυλακτήρες με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, νέα μάσκα, ψεύτικο αεραγωγό στο καπό, προεκτάσεις στα φτερά , σκαλοπάτια στα μαρσπιέ, μεγάλες μαύρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, προβολείς LED στην οροφή και αεροτομή στο τελείωμά της.

Suzuki Jimny Brabus 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη μεγάλη μάσκα τύπου Panamericana, συναντάμε τον λογότυπο της Brabus, ενώ δεν απουσιάζουν οι διπλές εξατμίσεις που βγαίνουν από το πλάι και τα πίσω φώτα LED που θυμίζουν αυτά του G Wagen.

Suzuki Jimny Brabus 5

Παρόμοιας έκτασης είναι και οι αλλαγές στο εσωτερικό, με το σαλόνι να είναι ντυμένο με πορτοκαλί δερματίνη για να κάνει αντίθεση με το σκούρο μπλε του αμαξώματος. Διαφοροποιημένο είναι και το τιμόνι με το σήμα της Brabus, ενώ το τελευταίο απαντάται και στα προσκέφαλα των καθισμάτων.

Suzuki Jimny Brabus 6
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το εικονιζόμενο Suzuki Jimny «Brabus» δεν είναι καινούριο, καθώς έχει 14.000 χλμ. στον ολικό χιλιομετρητή του, και προσφέρεται στην τιμή των 79.950 ευρώ. Είναι δηλαδή περίπου τέσσερις φορές ακριβότερο από ένα καινούριο Jimny LCV.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ