Φορτηγά αδειάζουν στο Λονδίνο τα σπάνια hypercars του Σεΐχη του Κατάρ (Video)

Ferrari Monza SP2 Sheikh London

Ο Σεΐχης Κ.Η.Κ. του Κατάρ στέλνει κάθε χρόνο στο Λονδίνο -όπου συνήθως παραθερίζει- ορισμένα από τα αυτοκίνητα της μυθικής συλλογής του, και φέτος είχαν σειρά μια Bugatti Divo, μία Lamborghini Sian και μία Ferrari Monza SP2.

Πρόκειται για ορισμένα από τα πιο σπάνια hypercars του πλανήτη, τα οποία -όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video του YouTuber TheTFJJ- ξεφορτώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στους δρόμους του Λονδίνου και βρήκαν τιη θέση τους στο προαύλιο ενός υπερπολυτελούς ξενοδοχείου της βρετανικής πρωτεύουσας - το οποίο προφανώς θα φιλοξενήσει σύντομα τον Σεΐχη Khalifa bin Hamad bin Khalifa Al Thani. Ή, για περισσότερη ευκολία, K.H.K.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν από έξι χρόνια ο ισχυρός άνδρας του Κατάρ είχε στείλει στο Λονδίνο μια McLaren P1, μία Ferrari LaFerrari, μια Porsche 918 Spyder και μία Bugatti Veyron Rembrandt. Ένα χρόνο μετά, το 2017, έστειλε μία Pagani Huayra BC, μια Lamborghini Centenario, μία Ferrari F12tdf και μία Bugatti Chiron. Όπως καταλαβαίνετε, για τη συλλογή του ο ηγέτης δεν έχει λυπηθεί τα έξοδα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Bugatti Divo, που βλέπουμε στις παρακάτω εικόνες, είναι διακοσμημένη με λωρίδες των χρωμάτων της γαλλικής σημασίας στο σκούρο γκρι της αμάξωμα. Η Lamborghini Sian του Σεΐχη κάνει ακόμα πιο αισθητή την παρουσία της με το φανταχτερό της μωβ χρώμα και τους χρυσούς της τροχούς (χρυσού χρώματος δηλαδή, αλλά και πάλι δεν είμαστε σίγουροι) ενώ η σπάνια Ferrari Monza SP2 είναι βαμμένη με μια εντυπωσιακή διχρωμία του γκρι.

Σύντομα όλα αυτά τα hypercars θα κυκλοφορούν στους δρόμους του Λονδίνου, συχνάζοντας πιθανότατα σε κάποια γκαράζ του Σίτι ή σε VIP parking σε κάποια στέκια του Chelsea.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ