Στην πρέσα οδηγούνται δεκάδες Chevrolet Corvette C8 εκατομμυρίων ευρώ

Chevrolet Corvette

Κατεστραμμένες ολοσχερώς από έναν πανίσχυρο ανεμοστρόβιλο που χτύπησε την επαρχία του Kentucky, περίπου 120 καινούριες Chevrolet Corvette C8 πήραν το δρόμο της ανακύκλωσης.

Ο ανεμοστρόβιλος που έπληξε στις 11 Δεκεμβρίου το εργοστάσιο που κατασκευάζονται οι Corvette, στο Bowling Green του Kentucky στις Ηνωμένες Πολιτείες, προκάλεσε μη επιδιορθώσιμες ζημιές σε σχεδόν 120 αυτοκίνητα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια στιγμή, οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο επιθεωρούν και δεκάδες ακόμη Corvette που υπέστησαν ζημιές, για να διαπιστώσουν κατά πόσο μπορούν να επισκευαστούν. Έτσι, ο αριθμός των ολοσχερώς κατεστραμμένων αυτοκινήτων μπορεί να μεγαλώσει κι άλλο.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο ανεμοστρόβιλος προκάλεσε πυρκαγιά στο εργοστάσιο και συνεπώς διέκοψε και την παραγωγή για σχεδόν μία εβδομάδα. Με δεδομένο ότι η λίστα αναμονής στις ΗΠΑ για τη νέα Corvette ήδη άγγιζε τον ένα χρόνο, εξαιτίας κυρίως της παγκόσμιας έλλειψης microchips, καταλαβαίνει κανείς ότι το πρόβλημα είναι σημαντικό.

Chevrolet Corvette

Όχι μόνο για τη Chevrolet, αλλά και για τους 120 (ή και παραπάνω) αγοραστές των αυτοκινήτων που καταστράφηκαν, οι οποίοι -λίγες μέρες πριν την παραλαβή του αυτοκινήτου τους- ειδοποιούνται από τη General Motors να υποβάλλουν ξανά την παραγγελία τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνολικά, υπολογίζεται ότι η αξία των αυτοκινήτων φθάνει τα 7.200.000 δολάρια (περίπου 6,5 εκατομμύρια ευρώ), χωρίς σε αυτό το ποσόν να περιλαμβάνονται τυχόν έξτρα.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ