Στην Ελλάδα το νέο Hyundai i20 N (+Τιμές)

Hyundai i20N

Την πρεμιέρα του στην ελληνική αγορά πραγματοποίησε το Hyundai i20 N των 204 ίππων. Δείτε τις τιμές και τα χαρακτηριστικά του κορεατικού μοντέλου που καθιστά το όνειρο της απόκτησης ενός hot hatch προσιτό.

Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά είναι το νέο Hyundai i20 N, το οποίο σηματοδοτεί την είσοδο της κορεατικής φίρμας στην κατηγορία των υψηλών επιδόσεων μικρών αυτοκινήτων.

Το Hyundai i20 N εφοδιάζεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,6 λίτρου, ο οποίος αποδίδει 204 ίππους και 275 Nm ροπής.

Hyundai i20N
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με βάρος που δεν υπερβαίνει τα 1.220 κιλά, το κορεατικό hot hatch επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 6,7 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη ταχύτητά του φτάνει τα 229 χλμ./ώρα.

Παρά τις εντυπωσιακές επιδόσεις, η μέση τιμή της κατανάλωσης καυσίμου σύμφωνα με την Hyundai δεν υπερβαίνει τα 6,7 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, υπογραμμίζοντας τον προσιτό -τηρουμένων των αναλογιών- χαρακτήρα και το αστικό παρελθόν του αυτοκινήτου.

Στη χώρα μας, το νέο Hyundai i20 N διατίθεται σε δύο επίπεδα εξοπλισμού. Στο πρώτο κοστίζει 24.990 ευρώ, ωστόσο, για να αποκτήσει κανείς το Performance Pack θα χρειαστεί να καταβάλλει το ποσό των 26.490 ευρώ.

Hyundai i20N

Την απόσταση των 1.500 ευρώ στην προκειμένη περίπτωση δικαιολογεί η παρουσία του μηχανικού διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης, το οποίο με τη σειρά του υπόσχεται την αποτελεσματικότερη μεταφορά της ροπής και της ισχύος στην άσφαλτο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Hyundai i20 N προσφέρεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και δεν διαθέτει στον κατάλογο του εξοπλισμού του, ούτε ως προαιρετική επιλογή, το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη οκτώ σχέσεων.

Παράλληλα με το εμπορικό λανσάρισμα του Hyundai i20 N στη χώρα μας, η ελληνική αγορά υποδέχεται και τις κορυφαίες εκδόσεις των ανανεωμένων i30 και Kona. Σε ό,τι αφορά στο Hyundai i30 N, η ουσιαστικότερη αναβάθμιση εντοπίζεται στον δίλιτρο-υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης, ο οποίος πλέον αποδίδει 280 ίππους και 392 Nm ροπής.

Το Hyundai i30 N προσφέρεται σε εκδόσεις με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, ωστόσο, προαιρετικά μπορεί να επιλέξει κανείς και τη διπλοσύμπλεκτη μονάδα των οκτώ σχέσεων.

Hyundai i30 N

Στην πρώτη περίπτωση, η τιμή του κορεατικού μικρομεσαίου hatchback ξεκινά από τα 30.990 ευρώ, ενώ στη δεύτερη από τα 38.990 ευρώ, περιλαμβάνοντας και το πακέτο αναβάθμισης Performance Pack.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για εκείνους, τέλους, που θα επιλέξουν την έκδοση αμαξώματος Fastback, τότε η τιμή του αυτοκινήτου σε όλες τις εκδόσεις επιβαρύνεται κατά 1.000 ευρώ.

Hyundai Kona N

Σε μία και μοναδική έκδοση διατίθεται στη χώρα μας το Hyundai Kona N, το οποίο μοιράζεται τον δίλιτρο κινητήρα βενζίνης, απόδοσης 280 ίππων, όπως άλλωστε και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των οκτώ σχέσεων, το οποίο αναλαμβάνει να μεταφέρει την κίνηση στους μπροστινούς τροχούς.

Στην έκδοση Performance Pack, το Hyundai Kona N των 280 ίππων προσφέρεται στην Ελλάδα έναντι 42.990 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ