Στην Ελλάδα το νέο πολυμορφικό της Maxus

maxus-9

Με ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας κυκλοφορεί πλέον στη χώρα μας το πολυμορφικό 7θέσιο ηλεκτρικό μοντέλο Maxus Mifa 9.

Ένα ακόμη μοντέλο της Maxus εισήγαγε στην Ελλάδα ο όμιλος Πετρόπουλος, ο οποίος είναι και ο αποκλειστικός εισαγωγέας των κινεζικών μοντέλων για την χώρα μας, ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση του στην αγορά και επίσης ανοίγοντας το δρόμο για την εισαγωγή και επιβατικών οχημάτων της κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Carandmotor.gr σύντομα θα ακολουθήσει και ακόμη ένα SUV επιβατικό μοντέλο της Maxus το οποίο θα συμπληρώνει τη γκάμα των μοντέλων τα εταιρείας στην ελληνική αγορά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Maxus Mifa 9 αποτελεί το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο MPV μοντέλο της εταιρείας που μπορεί να μεταφέρει 7 άτομα έχοντας σύμφωνα με την εταιρεία μια αυτονομία της τάξης των 520 χιλιομέτρων.

Το συγκεκριμένο μοντέλο διακρίνεται για την πολυτέλεια που διαθέτει στην καμπίνα επιβατών του με τα καθίσματα να είναι αεροπορικού τύπου ώστε να προσδίδουν μεγάλη άνεση. Επίσης η εισαγωγή του συγκεκριμένου μοντέλου από τον όμιλο Πετρόπουλος δεν είναι τυχαία αντίθετα το Maxus Mifa 9 στοχεύει στην αγορά των ενοικιαζόμενων vans με οδηγό που καταγράφει μια τρελή πορεία ανόδου τα τελευταία χρόνια και σίγουρα οποιαδήποτε πρόταση οι επαγγελματίες του χώρου θα τους ενδιαφέρει.

Ξεχωριστά χαρακτηριστικά

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά MPV, το MIFA 9 διαθέτει ένα μεγάλο, ψηλό καπό, όχι κεκλιμένο, και οι στενοί προβολείς και ο εμφανής προφυλακτήρας δημιουργούν μια επιβλητική παρουσία. Στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα κερδίζουν τις εντυπώσεις ενώ αν το κοιτάξει κανείς από πλάι εντυπωσιάζεται από τις διαστάσεις του οχήματος αλλά και από την μεγάλη συρόμενη πόρτα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Maxus Mifa 9, ένα ηλεκτρικό commuter που μπορεί να μεταφέρει έως και επτά επιβάτες. Διαθέτει κινητήρα 245 ίππων που τροφοδοτείται από μια μπαταρία 90 kWh, επιτρέποντάς του να διανύσει έως και 520 χλμ. κατά WLTP με μία μόνο φόρτιση.

Για τη φόρτιση των μπαταριών τους σε παροχή AC με ισχύ 11Kw απαιτούνται 9 ώρες. Αντίστοιχα σε παροχή ταχυφορτιστή DC, για τη φόρτιση από το 20% έως το 80% απαιτούνται 45 λεπτά.

Η τιμή του Maxus Mifa 9 σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη-μέλη ξεκινά από 77.000 ευρώ χωρίς να έχει αφαιρεθεί κάποια επιδότηση αγοράς στην απόκτησή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ