Χαμός με τα εξωτικά supercars που οργώνουν την Ελλάδα -Παρέλαση εκατομμυρίων σε Αττική και Πελοπόννησο

Bugatti Chiron 1

Το ελληνικό καλοκαίρι και τα μοναδικά φυσικά τοπία που διαθέτει η χώρα μας, αποτελούν πόλο έλξης για τους λάτρεις της οδήγησης, ακόμα και αν αυτοί διαθέτουν στο γκαράζ τους ορισμένα από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα στον κόσμο.

Η καλοκαιρινή σεζόν στη χώρα μας διαρκεί τουλάχιστον επτά μήνες και η ευκολία πρόσβασης σε αυτή, είτε από την θάλασσα είτε από τον δρόμο, φέρνει στην επικράτεια μας αρκετά club αυτοκινητιστών και μοτοσικλετιστών για βόλτα και τουρισμό.

McLaren GTR
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα από τα αυτά τα «γκρουπ» που βρίσκονται στη χώρα μας αυτή την χρονική περίοδο, είναι και το ολιγομελές που βλέπετε στις φωτογραφίες. Σίγουρα ο αριθμός τους δεν εντυπωσιάζει, αλλά τα μέλη της είναι πολύ εκλεκτά και τραβάνε τα βλέμματα σαν μαγνήτης.

Hypercar combo

Το κομβόι αποτελείται από ορισμένες Pagani Zonda, μία Pagani Huayra, μία Bugatti Veyron και μία Chiron, μία Ferrari F50, μία McLaren F1 GTR και Mercedes-Benz CLK-GTR roadster.

Ο λόγος της επίσκεψής τους δεν είναι γνωστός, αλλά γνωρίζουμε ότι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποίησαν εκδρομή μέχρι το Ναύπλιο και την γύρω περιοχή, μέχρι να γυρίσουν πίσω στην έδρα τους, ένα 5άστερο ξενοδοχείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Pagani Zonda
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διάρκεια παραμονής αυτού του πολύ εκλεκτού γκρουπ εξωτικών hypercar και αγωνιστικών δρόμου είναι άγνωστη, το σίγουρο όμως είναι ότι εάν βρεθείτε σε περιοχή που κυκλοφορούν αυτά τα μοναδικά κοσμήματα της αυτοκίνησης, θα το καταλάβετε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αξία των εξωτικών supercars που φιλοξενούνται αυτές τις ημέρες στη χώρα μας ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ