ΣΤΕΕΑΕ: Αυτό είναι το νέο διοικητικό συμβούλιο

Rent a car

Ο διευθύνων σύμβουλος της Avis εκλέχθηκε πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων Ελλάδος.

Ένα νέο δυναμικό σχήμα στελεχών από κορυφαίες εταιρείες χρονομίσθωσης και ενοικιάσεων της ελληνικής αγοράς απαρτίζουν το νέο διοικητικό συβμούλιο του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων Ελλάδος (ΣΤΕΕΑΕ).

Τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου θα πρέπει να αντιμετωπίσουν όλες τις νέες προκλήσεις του κλάδου όπως η υποχρεωτικότητα ενός μεγάλου ποσοστού για ηλεκτρικά οχήματα στο σύνολο του στόλου, φορολογικά θέματα όπως επίσης και τις νέες ανταγωνιστικές πλατφόρμες μακροχρόνιων ή βραχυχρόνιων μισθώσεων που ετοιμάζουν τα ίδια τα εργοστάσια παραγωγής αυτοκινήτων. Στα παραπάνω θα πρέπει να προσθέσουμε και τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής νομοθεσίας που τα νέα μέλη του δ.σ. του ΣΤΕΕΑΕ θα πρέπει να επιλύσουν...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο δ.σ. εκλέχθηκε από την Τακτική Γενική Συνέλευση της 17ης Μαΐου 2023, συγκροτήθηκε σε σώμα διαμορφώνοντας την τελική του σύνθεση η οποία είναι η εξής:

Πρόεδρος: Ανδρέας Ταπραντζής

Διευθύνων Σύμβουλος & Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Olympic SA (Avis)

Αντιπρόεδρος: Γιώργος Παναγιωτόπουλος

Γενικός Διευθυντής Executive Lease & Εnterprise Rent-a-Car, Σφακιανάκης ΑΕΒΕ

Γ.Γραμματέας: Κωνσταντίνος Γιαννάκης

Ιδιοκτήτης Limitless Automotive Leasing & Van Rentals LTD

Ταμίας: Βασίλης Κουρέλος

Εμπορικός Διευθυντής Motorlease SA

Μέλη: Ευτύχιος Βασιλάκης

Διευθύνων Σύμβουλος & Αντιπρόεδρος Autohellas SA (Hertz)

Νίκος Πασσιάς

Business Unit Director Europcar Rent a Car Greece & Goldcar Rent a Car Greece, Kinsen Hellas S.A

Κώστας Πετρούτσος

Διευθύνων Σύμβουλος ALD Automotive | Leaseplan Hellas SA

Γεώργιος Τσακατούρας

Ιδιοκτήτης Προπορεία ΕΠΕ – Avance Rent-a-Car

Χάρης Χανιώτης

Πρόεδρος Αρένα Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων ΑΕ

O ΣΤΕΕΑΕ είναι ο αντιπροσωπευτικός φορέας του Κλάδου Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων και με τις άκοπες ενέργειες των μελών του έχει μέχρι σήμερα επιλύσει αρκετά από τα προβλήματα του κλάδου αλλά, κυρίως, έχει συμβάλλει θετικά στην αναβάθμιση και προώθηση του Ελληνικού Τουριστικού Προϊόντος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα μέλη του περιλαμβάνονται όλα τα διεθνή σήματα Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz, Sixt, Thrifty, ALD, Leaseplan, Arval, κλπ.

Επίσης, εκπροσωπεί τον κλάδο ως μέλος στο Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και την Ελλάδα στην Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων ECATRA/LEASEUROPE.

Τέλος, είναι ο μόνος Σύλλογος στον Κλάδο που έχει εφαρμόσει Κώδικα Επαγγελματικής Δεοντολογίας. Συνεργάζεται με την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή καθώς και με τις κυριότερες οργανώσεις Προστασίας Καταναλωτή (ΙΝΚΑ, ΕΚΠΟΙΖΩ κ.α.).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ