Σταμάτησε η παραγωγή του Volkswagen T-Roc -Τι συμβαίνει με το best seller των Γερμανών

Volkswagen T-Roc

Αναγκασμένη να διακόψει την παραγωγή του δημοφιλέστερου μοντέλου της στην ευρωπαϊκή αγορά είναι η Volkswagen εξαιτίας ελλείψεων που προορίζονται για την κατασκευή κινητήρων.

Σχεδόν 5.000 εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της Volkswagen στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας έλαβαν ενημέρωση να μην προσέλθουν στην εργασία τους καθώς η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία είναι αναγκασμένη να διακόψει την παραγωγική διαδικασία.

Στη συγκεκριμένη μονάδα παραγωγής κατασκευάζεται το Volkswagen T-Roc, το οποίο ως γνωστόν αποτελεί το δημοφιλέστερο μοντέλο της γερμανικής φίρμας στην Ευρώπη έχοντας ξεπεράσει σε πωλήσεις ακόμα και το αειθαλές Golf.

Volkswagen T-ROC
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μολονότι, λοιπόν, πρόκειται για ένα best-seller, η Volkswagen διακόπτει την παραγωγή εξαιτίας ελλείψεων σε εξαρτήματα που προορίζονται για τους κινητήρες.

Η διακοπή στην παραγωγική διαδικασία πρόκειται να διαρκέσει μερικές εβδομάδες και να προκαλέσεις καθυστερήσεις στην παράδοση των αυτοκινήτων που έχουν ήδη παραγγελθεί.

Η έλλειψη εξαρτημάτων πιθανότατα να οφείλεται σε πλημμύρες που χτύπησαν προμηθευτές της Volkswagen στη Σλοβενία και δεν αποκλείεται να προκαλέσουν αρρυθμίες και σε άλλες μονάδες παραγωγής της γερμανικής φίρμας στην Ευρώπη.

Volkswagen T-ROC

Σε ό,τι αφορά το T-Roc είναι γνωστό ότι η Volkswagen προετοιμάζει την επικαιροποίηση της εικόνας του, η οποία ωστόσο δεν πρόκειται να φέρει κάποια σημαντική αλλαγή σε ό,τι αφορά τουλάχιστον στις τεχνικές προδιαγραφές και στους κινητήρες με τους οποίους θα εφοδιάζεται.

Τον ίδιο δρόμο, αυτόν της ανανέωσης, πρόκειται να ακολουθήσει νωρίτερα και το Volkswagen Tiguan, ώστε να συνεχίσει την ούτως ή άλλως επιτυχημένη πορεία του στην ευρωπαϊκή αγορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ