Στα λευκά η Εθνική Οδός - Δείτε αποκλειστικές εικόνες

Εθνική Οδός Χιόνι

Η έντονη χιονόπτωση έχει ντύσει στα λευκά τμήματα της Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας, προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Δείτε εικόνες.

Μετ’ εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε πολλές περιοχές της χώρας, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Φίλιππος», ενώ τις επόμενες ώρες σύμφωνα με την Ελληνική Μετεωρολογική Υπηρεσία αναμένεται επιδείνωση των καιρικών φαινομένων.

Προβλήματα παρατηρούνται και στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, και συγκεκριμένα στο ύψος του ¨Σείριου” και της Μαλακάσας (εκμετάλλευσης Νέας Οδού).

Φωτογραφίες που εξασφάλισε το carandmotor δείχνουν το λευκό πέπλο που έχει σκεπάσει – ανά τμήματα – την Εθνική Οδό νωρίτερα το πρωί, αναγκάζοντας τους οδηγούς να μειώσουν ταχύτητα, για την αποφυγή των ατυχημάτων. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην πάνω φωτογραφία μπορείτε να δείτε εικόνα της Εθνικής στο ύψος της Μαλακάσας, ενώ πιο κάτω μπορείτε να δείτε το χιόνι που είχε καλύψει το πάρκινγκ του "Σείριου".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, κάθε αυτοκίνητο που περνούσε και από τις δύο πλευρές της Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας ελεγχόταν εάν είχε αντιολισθητικές αλυσίδες ή εάν ήταν τετρακίνητο, ενώ για λόγους πάντα ασφαλείας παρέμενε “ανοιχτή” μόνο η μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Σημειώνεται ότι από νωρίς το πρωί η Πολιτική Προστασία έχει στείλει μήνυμα, συστήνοντας την αποφυγή των μη απαραίτητων σε Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα και Εύβοια, μιας και όπως επισημαίνει, τις επόμενες ώρες τα φαινόμενα θα ενταθούν.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ