Εγκαταλελειμμένο σπίτι έκρυβε ένα ανατριχιαστικό μυστικό - Πού κατέληξε ο σπάνιος θησαυρός

Παλιά αυτοκίνητα

Αυτοκίνητα μεγάλης αξίας που βρίσκονταν θαμμένα σε κήπο αναγκάστηκαν να απομακρύνουν οι αρχές σε πόλη της Αγγλίας αφήνοντας τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη τους σοκαρισμένο.

Ο 75χρονος σήμερα Rein Perens κρατούσε επί χρόνια στην αυλή του σπιτιού που κληρονόμησε από τη νονά του, στην πόλη Κάρντιφ της Ουαλίας, μια σειρά από κλασικά αυτοκίνητα για τα οποία έτρεφε ιδιαίτερη αγάπη.

Τα χρόνια ωστόσο πέρασαν, το σπίτι ερείπωσε και η πυκνή βλάστηση γέμισε την αυλή με τα αυτοκίνητα να θάβονται στην κυριολεξία κάτω από αυτή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα και με αναφορές κανείς από τους περαστικούς της γειτονιάς δεν θα μπορούσε να καταλάβει τι κρύβεται κάτω από αυτή τη βλάστηση, με τα αδιάκριτα βλέμματα να μπλοκάρονται και από το έξτρα «τείχος» που είχε υψώσει ο Perens, το οποίο απέκοπτε την αυλή από τον δρόμο και από οποιαδήποτε οπτική «πρόσβαση».

Ωστόσο, υπήρχε και κάποιος που ήταν ενημερωμένος για την παρουσία των κλασικών αυτοκινήτων σε μέρος που δεν θα έπρεπε να είναι και αυτός ήταν το δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

Με τους γείτονες να παραπονιούνται για την παρουσία μεγάλου αριθμού αρουραίων στην παρατημένη οικία, το δημοτικό συμβούλιο, αποφάσισε να αξιοποιήσει τη σχετική νομοθεσία και να απομακρύνει τα αυτοκίνητα από την αυλή καθαρίζοντας παράλληλα και την πυκνή βλάστηση, για να περιορίσει τη μόλυνση.

Το δημοτικό συμβούλιο προχώρησε στην παραπάνω ενέργεια έχοντας ενημερώσει προηγουμένως με σχετικές επιστολές τον 75χρονο Perens, ο οποίος δήλωσε ότι είχε ξεκινήσει να πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης στο σπίτι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο η νοσηλεία του Perens στο νοσοκομείο, σε συνδυασμό με την ηλικία του, δεν επέτρεψαν στο ηλικιωμένο ιδιοκτήτη -που δεν μένει στο συγκεκριμένο σπίτι- να προχωρήσει τις εργασίες με τον απαιτούμενο ρυθμό, με αποτέλεσμα ο δήμος να αφαιρέσει τα αυτοκίνητα από την αυλή του σπιτιού.

Ο Perens ανέφερε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει τις φωτογραφίες που του έδειξαν με τα αυτοκίνητα να απομακρύνονται από την οικία, ενώ έκανε αναφορά και στις απειλητικές, όπως τις χαρακτήρισε, επιστολές που έλαβε από το δημοτικό συμβούλιο.

παλιά αυτοκίνητα

Σε αυτές τις επιστολές γινόταν λόγος ακόμη και για κατάσχεση του σπιτιού αν ο Perens δεν προχωρούσε στον καθαρισμό των αυλών και στη σωστή συντήρησή του, με το δημοτικό συμβούλιο να προσπαθεί να τον πείσει να αναλάβει δράση εδώ και μία περίπου 10ετία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που είχαν καλυφθεί από την πυκνή βλάστηση ήταν δύο Porsche 911 πρώτης γενιάς, από τα μέσα της 10ετίας του 1960, ένα VW Golkf MK2, ένα Fiat 124 Spider και μία Lancia Delta. Τώρα ο Perens πρέπει να αποδείξει ότι είναι ο νόμιμος ιδιοκτήτης των κλασικών αυτοκινήτων, ώστε να του επιστραφούν από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

Πρέπει παράλληλα να βρει νέο χώρο για να τα στεγάσει αφού δεν του επιτρέπεται να τα επιστρέψει στην αυλή του σπιτιού, για το οποίο επίσης πρέπει να αποδείξει ότι έχει νόμιμη κατοχή.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ