Σπάνιος θησαυρός με περισσότερες από 50 Mercedes ήρθε στο φως

Mercedes

Ένα σπάνιο θέαμα αντίκρισαν όσοι άλωσαν το άβατο μιας ξεχασμένης από τον χρόνο αποθήκης, στο εσωτερικό της οποίος κρύβονταν περισσότερες από 50, λιγότερο ή περισσότερο σπάνιες, Mercedes-Benz.

Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός συνηθίζει να λέει ο σοφός ελληνικός λαός και στην περίπτωση της αποθήκης που εντοπίστηκε σε άγνωστη τοποθεσία της Ολλανδίας, η λαϊκή ρήση επιβεβαιώνεται πλήρως. Κι αυτό διότι ο χρυσός στην προκειμένη περίπτωση όχι μόνο δεν έλαμπε αλλά ήταν καλυμμένος από ένα αρκετά παχύ στρώμα σκόνης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος για τις περίπου 50 ξεχασμένες από τον χρόνο Mercedes-Benz που ήρθαν στο φως μετά από αρκετές δεκαετίες, αποτελώντας προφανώς μέρος της συλλογής κάποιου φανατικού οπαδού της γερμανικής φίρμας.

Τα περισσότερα από τα μοντέλα της σπάνιας συλλογής ανήκουν στις δεκαετίες του  1980 και του 1990, ωστόσο, δεν λείπουν και οι λαμπρές -στην κυριολεξία- εξαιρέσεις.

Πλήθος ανταλλακτικών συμπληρώνουν την εντυπωσιακή εικόνα, ενώ για τους… αλλόθρησκους την εγκαταλελειμμένη συλλογή των Mercedes-Benz συμπληρώνουν ένα Volkswagen Golf πρώτης γενιάς και μια επιβλητικής σε διαστάσεις Cadillac.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως προαναφέραμε, η τοποθεσία της αποθήκης παραμένει -για ευνόητους λόγους- άγνωστη, όπως άγνωστο είναι και το όνομα του ιδιοκτήτη της, ο οποίος και την εγκατέλειψε στο έλεος του Θεού και των απανταχού θηρευτών κλασικών οχημάτων.      

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ