Σπάνια αυτοκίνητα βρέθηκαν σε παρατημένη αποθήκη (video)

Σπάνια αυτοκίνητα

Η βρετανική εξοχή «ξεχειλίζει» από παρατημένες αποθήκες, γεμάτες με τετράτροχους θησαυρούς που περιμένουν να ανακαλυφθούν από επίδοξους εξερευνητές και λάτρεις της περιπέτειας.

Οι συντελεστές του καναλιού «Out With The Butler» στο Youtube ανακάλυψαν και επισκέφτηκαν μία ακόμη τεράστια αποθήκη, η οποία μοιάζει να έχει αφεθεί στην τύχη της και είναι γεμάτη από αυτοκίνητα, αλλά και άλλα ενδιαφέρονται οχήματα.

Αναμφίβολα από τα πιο πολύτιμα αυτοκίνητα που βρίσκονται στην τεράστια αποθήκη και έχουν αφεθεί στη λήθη του χρόνου είναι οι τουλάχιστον τρεις BMW 635CSi που βρίσκονται μάλιστα η μία παρκαρισμένη πίσω από την άλλη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα εμβληματικά μοντέλα των Βαυαρών βρίσκονται ευτυχώς σε ένα μέρος της αποθήκης που εξακολουθεί να διατηρεί το μεγαλύτερο μέρος της οροφής του. Παρά το γεγονός ότι είναι καλυμμένες από ένα παχύ στρώμα σκόνης και με δεδομένο ότι βρίσκονται εκεί για πολλά χρόνια, οι τρεις 635CSi φαίνεται να βρίσκονται σε γενικά καλή κατάσταση.

Αυτό μοιάζει να ισχύει και για το εσωτερικό τους παρά το γεγονός ότι και στις τρεις περιπτώσεις η πόρτα του οδηγού είναι ελαφρώς ανοιχτή και επιτρέπει έτσι όλη την υγρασία της βρετανικής εξοχής να βρει τον δρόμο της στην καμπίνα των τριών BMW. Πρώτες στη σειρά πίσω από τα coupe των Βαυαρών βρίσκονται δύο BMW Σειρά 7 πρώτης γενιάς, όπου και σε αυτή την περίπτωση το αμάξωμά τους δείχνει να αντιστέκεται σθεναρά στη διάβρωση.

Εκτός από τις BMW, στον χώρο γύρω από την αποθήκη, βρίσκονται και άλλα αυτοκίνητα Ford, Rover, VW και Nissan, το καθένα σε διαφορετική φάση... αποσύνθεσης, αλλά πυροσβεστικά οχήματα, van και pick-up, ενώ μοντέλα των Βαυαρών κάνουν την εμφάνισή τους και σε άλλα σημεία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ