Σοκαριστικό ατύχημα με 315 χλμ./ώρα στην εθνική οδό (video)

Lamborghini Huracan

Σμπαράλια έγινε μια νοικιασμένη Lamborghini Huracan μετά από προσπάθεια του οδηγού να πιάσει την τελική της ταχύτητα σε αυτοκινητόδρομο της Ουγγαρίας.

Η συγκεκριμένη πράσινη Lamborghini Huracan φέρει φουλ πλήρωμα, με τον συνοδηγό να καταγράφει όλη την διαδικασία επίτευξης και διατήρησης της τελικής ταχύτητας του ιταλικού supercar.

Lamborghini Huracan
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο οδηγός κινείται στον αυτοκινητόδρομο Α7 της Ουγγαρίας και όχι απλά κάνει double score στο όριο ταχύτητας (130 χλμ./ώρα έχει ο δρόμος), αλλά επιταχύνει μέχρι την τελική ταχύτητα με το κοντέρ να δείχνει κάποια στιγμή 336 χλμ./ώρα.

Lamborghini Huracan

Σύμφωνα με τα στοιχεία της τροχαίας, η πράσινη Huracan κινούνταν με 315 χλμ./ώρα όταν η ανάρτηση συντόνισε από τις συνεχείς ανωμαλίες του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να απογειωθεί προς τις πλευρικές μπαριέρες και να εξοστρακιστεί σε ένα χωράφι.

Lamborghini Huracan
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το supercar πήρε αμέσως φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ όσο απίστευτο και αν ακούγεται, ο οδηγός την γλύτωσε χωρίς γραντζουνιά και ο συνοδηγός με μικρούς τραυματισμούς και εγκαύματα.

Lamborghini Huracan

Το βίντεο το έδωσε στην δημοσιότητα η ουγγρική τροχαία με σκοπό να δείξει τα αποτελέσματα που μπορεί να έχει η κίνηση με υπερβολική ταχύτητα σε δημόσιο δρόμο, σημειώνοντας ότι δεν θα έχουν όλοι την τύχη του πληρώματος της πράσινης Lambo.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ