Σνικ: Έπινε ποτό και τράβαγε video την ώρα που έγραφαν το αυτοκίνητό του για υπερβολική ταχύτητα

Σνικ παράβαση

Σε μια μάλλον αμφιλεγόμενη πράξη προέβη ο γνωστός τράπερ Σνικ, ο οποίος ανέβασε story στο instagram του από την τροχαία που γράφει για υπερβολική ταχύτητα το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε.

Όλα συνέβησαν χθες, μετά το live του Σνικ στην Πάτρα και κατά την επιστροφή του, με την τροχαία να σταματά για υπερβολική ταχύτητα τη μαύρη BMW στην οποία ήταν συνοδηγός.

Την ώρα που οι άνδρες της τροχαίας κάνουν τη δουλειά τους και επιδίδουν την κλήση στον οδηγό της BMW, ο Σνικ αποφάσισε ότι πρέπει να τραβήξει story στο instagram για να δημοσιοποιήσει το γεγονός, με τον ίδιο μάλιστα να τονίζει ότι έπινε το ποτό του μέσα στο αυτοκίνητο. Σε προηγούμενο μάλιστα video του ίδιου story, ο Σνικ φαίνεται να κάθεται στη θέση του συνοδηγού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Για αυτό παιδιά να έχετε οδηγό, να μπορείτε να πίνετε το ποτάκι σας και να σας γράψουν μόνο για ταχύτητα. Τι να κάνεις, να κάτσεις να μαλώσεις;» λέει ο τράπερ στο βίντεο, μια προτροπή που αν μη τι άλλο δεν επικροτεί κανείς, αφού η ασφάλεια του αυτοκινήτου είναι υπόθεση όλων των επιβατών και όχι μόνο του οδηγού…

Δείτε το σχετικό video:

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ