Σχηματάρι-Αθήνα σε 43 λεπτά με τη βοήθεια της αστυνομίας λόγω γέννας – Δείτε βίντεο

metafora egkiou elas

Χείρα βοηθείας σε οικογένεια που έπρεπε να φτάσει έγκαιρα σε μαιευτήριο της Αθήνας λόγω γέννας πρόσφερε η ελληνική αστυνομία.

Τις ευχαριστίες της στους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας εξέφρασε μια οικογένεια από τη Θήβα, μετά την καθοριστική συμβολή της ΕΛΑΣ για την έγκαιρη διακομιδή της εγκύου γυναίκας σε μαιευτήριο της Αθήνας, πριν από λίγες ημέρες.

Ειδικότερα, έσπασαν τα νερά της εγκύου συζύγου και η γυναίκα έπρεπε να μεταφερθεί σε μαιευτήριο. Η κυκλοφοριακή συμφόρηση, ωστόσο, και δη στο ρεύμα προς Αθήνα, αποτέλεσε Γολγοθά για την οικογένεια, μιας και εμπόδιζε την έγκαιρη διακομιδή στο νοσοκομείο.

Βρισκόμενο σε απόγνωση, το ζευγάρι ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία έφτασε στο Σχηματάρι, για να συνοδεύσει το αυτοκίνητο της οικογένειας. Χάρη στην καθοριστική συμβολή της ΕΛΑΣ, η οικογένεια κατάφερε να φτάσει σε μαιευτήριο στην Αθήνα, σε μόλις 43 λεπτά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πραγματικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί δεν ξέρω αν με την κίνηση θα φτάναμε ποτέ στο μαιευτήριο», σημείωσε το ζευγάρι μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, εστιάζοντας, παράλληλα, και στο ενδιαφέρον που έδειξαν οι άνδρες της αστυνομίας και μόλις ολοκληρώθηκε η διακομιδή.

«Ο αστυνομικός πήρε τηλέφωνο το βράδυ για να ρωτήσει αν η γυναίκα μου είναι καλά, αν το μωράκι είναι καλά», προσθέτει ο πατέρας.

Σημειώνεται, δε, ότι η γυναίκα κατέγραψε στο κινητό της τηλέφωνο μέρος της όλης διαδικασίας της μεταφοράς στο μαιευτήριο, συνοδεία περιπολικού.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ