Τρένο συγκρούεται με φορτηγό και το κόβει στα δύο (video)

σύγκρουση τρένου με φορτηγό

Εμπορικός συρμός έκοψε στα δύο φορτηγό που είχε κολλήσει σε σιδηροδρομική διάβαση στις ΗΠΑ.

Μια σφοδρή σύγκρουση μεταξύ εμπορικού συρμού και φορτηγού σημειώθηκε στις 28 Φεβρουαρίου έξω από την πόλη Ringgold στην πολιτεία Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Βίντεο δείχνει τη στιγμή που ένα φορτηγό το οποίο μεταφέρει έναν εσκαφέα κολλάει στις σιδηροδρομικές ράγες. Ο οδηγός του φορτηγού εξέρχεται από το όχημα και όντας πανικόβλητος βλέπει το τρένο να καταφτάνει με μεγάλη ταχύτητα.

Όταν ο συρμός πλησιάζει στο σημείο που έχει ακινητοποιηθεί το φορτηγό του, ο οδηγός αποφασίζει να απομακρυνθεί από το σημείο, όντας ανήμπορος να αποτρέψει τη σύγκρουση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τελευταία είναι ιδιαίτερα σφοδρή, όπως μαρτυρά το γεγονός ότι η πλατφόρμα του φορτηγού κόβεται κυριολεκτικά στα δύο και ο εσκαφέας εκτοξεύεται αρκετά μέτρα μακριά. Ο εμπορικός συρμός μετά από λίγα μέτρα ακινητοποιείται, χωρίς να έχει υποστεί μεγάλη ζημιά.

Παράλλλα, από τη σφοδρή σύγκρουση δεν προκλήθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Πολλοί απέδωσαν τον εγκλωβισμό του φορτηγού στη σιδηροδρομική διάβαση στο γεγονός ότι αυτή είχε μία μικρή κλίση, κάτι που κατέστησε αδύνατη την ομαλή διέλευση του φορτηγού, η πλατφόρμα του οποίου βρίσκεται αρκετά χαμηλά στο έδαφος για την εύκολη φόρτωση/εκφόρτωση του φορτίου του.

σύγκρουση με τρένο

Όπως, ωστόσο, ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο WTVC, στη συγκεκριμένη διάβαση συνήθως δεν εντοπίζονται προβλήματα που αφορούν στη διέλευση των φορτηγών.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον φορέα που είναι υπεύθυνος για τις σιδηροδρομικές μεταφορές στην πολιτεία της Τζόρτζια, η συγκεκριμένη διάβαση είχε υποβληθεί σε εξονυχιστικό έλεγχο τον Νοέμβριο του 2022, χωρίς να καταγραφεί το οποιοδήποτε πρόβλημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ