Σε ποια δοκιμασία απέτυχε το Hyundai Tucson; (Video)

Hyundai Tucson δοκιμή ταράνδου 2022

Το Hyundai Tucson PHEV είναι το τελευταίο μοντέλο που υποβάλλεται σε δοκιμές ελιγμών από το ισπανικό μέσο km77 με τα αποτελέσματα να παρουσιάσουν το δικό τους ενδιαφέρον.

Το Hyundai Tucson στην plug-in υβριδική έκδοση των 265 ίππων ήταν το SUV που βρέθηκε στα χέρια των δημοσιογράφων του km77.com για να αξιολογηθεί στις δύο δοκιμασίες ελιγμών που πραγματοποιούν οι Ισπανοί δημοσιογράφοι.

Στην πρώτη διαδικασία του ισπανικού μέσου το Hyundai Tucson ξεκίνησε από στάση και επιταχυνόμενα πραγματοποιεί σλάλομ για να κάνει έπειτα αναστροφή και να επαναλάβει τη διαδικασία χωρίς να σταματήσει έχει και να περάσει από τον τελευταίο κώνο.

Σε αυτή τη δοκιμασία το SUV φαίνεται πως τα κατάφερε καλά καθώς χρειάστηκε 24 δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσει την δοκιμή, ένας χρόνος που το έφερε αρκετά ψηλά στην σχετική λίστα. Οι δοκιμαστές του km77 ανέφεραν ότι το SUV είχε σωστές αντιδράσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μόνη παρατήρηση που έκαναν οι άνθρωποι του Km77 αφορούσε στην αποτυχία των φρένων να λειτουργήσουν σωστά -λειτούργησαν μερικώς- κατά τη δοκιμασία με τον πρώτο δημοσιογράφο, στην αναστροφή για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, κάτι που δεν επαναλήφθηκε έπειτα, ούτε κατά την δεύτερη προσπάθεια.

Το SUV της κορεάτικης εταιρείας δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία το test του ταράνδου, στο οποίο το υπέβαλλαν οι Ισπανοί δημοσιογράφοι, αφού ο στόχος των 77 χλμ./ώρα για ταχύτητα εισόδου στην διαδικασία του ελιγμού στέφθηκε από αποτυχία.

Με ταχύτητα εισόδου τα 78 χλμ./ώρα ο δοκιμαστής του Tucson χτύπησε δύο από τις κορίνες που όριζαν την διαδρομή. Η καλύτερη ταχύτητα εισόδου στην δοκιμασία της αποφυγής ταράνδου για το SUV των Κορεατών ήταν τα 74 χλμ./ώρα, τρία χιλιόμετρα λιγότερα από την ταχύτητα στόχο. Και για αυτή τη δοκιμασία οι άνθρωποι του km77 ανέφεραν πως το Tucson παρόλο που απέτυχε να πιάσει τον στόχο έδειξε καλά χαρακτηριστικά οδηγησιμότητας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε τις δοκιμές των Ισπανών στο video που ακολουθεί.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ