Σαν ψέμα -Σπάνια supercars σε απόγνωση αργοπεθαίνουν σε αποθήκες καλυμμένα από τόνους σκόνης

Supercars σε απόγνωση

Ως γνωστόν η τέχνη απαιτεί θυσίες και ένας πραγματικός καλλιτέχνης της ψηφιακής εποχής αποφάσισε να θυσιάσει λίγο από τον χρόνο του και τη δημιουργικότητά του για να κατασκευάσει ένα σκηνικό βγαλμένο από τα πιο σκοτεινά όνειρα κάθε petrolhead.

Μια Bugatti Chiron να σαπίζει στριμωγμένη στους τέσσερις μιας αποθήκης, μια Ferrari La Ferrari ανάμεσα σε ξύλινες παλέτες, μια σπάνια συλλογή από Pagani εγκαταλελειμμένη στο έλεος Θεού και ανθρώπου.

Αυτό είναι το απόκοσμο σκηνικό το οποίο οραματίστηκε ένας Ιταλός καλλιτέχνης, καταδικάζοντας πολύτιμα supercars σε έναν αργό και βασανιστικό θάνατο.

Supercars σε απόγνωση
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες του Dizzy Viper παραπέμπουν στα γνωστά στους περισσότερους εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητου του Dubai ή τα σπάνια ευρήματα -τα περίφημα barn finds- που κατά καιρούς έρχονται στο φως της δημοσιότητας, επιστρέφοντας μετά από ολόκληρες δεκαετίες στη ζωή.

Ευτυχώς για όλους τα εικονιζόμενα supercars ανήκουν έναν διαφορετικό-ψηφιακό κόσμο, αν και θα μπορούσε κάλλιστα να ισχυριστεί κανείς ότι οι αποκρουστικές εικόνες του Dizzy Viper έχουν ταξιδέψει από το μέλλον, όπου τα ορυκτά καύσιμα θα είναι δυσεύρετα και οι θερμικοί κινητήρες απαγορευμένο είδος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε κάθε περίπτωση, η ποιότητα της δουλειάς του Ιταλού είναι άξια συγχαρητηρίων, καθώς θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια από έναν μη εξειδικευμένο ώστε να διακρίνει ότι πρόκειται για εικόνες που έχουν δημιουργηθεί… στο εργαστήριο και απέχουν από τη σκληρή πραγματικότητα.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ