Σάλος με το λεωφορείο του Διαβόλου -Ποια γραμμή προκάλεσε αντιδράσεις και καταργήθηκε

Λεωφορείο Χελ Πολωνία

O αριθμός που έχει συνδεθεί με το «Κακό» και τρομοκρατεί μια μεγάλη μερίδα πιστών είχε επιλεχθεί για μια λεωφορειακή γραμμή στην Πολωνία, προσελκύοντας χιλιάδες τουρίστες.

Ένας αριθμός που προκαλεί φόβο και τρόμο σε μια μεγάλη μερίδα πιστών έχει επιλεχθεί για μια λεωφορειακή γραμμή στην πολωνική πόλη Γδύνια.

Πρόκειται για τον “666” ο οποίος από τους πρώτους αιώνες του χριστιανισμού έχει συνδεθεί με τον Σατανά, άρα και το Κακό, και ως εκ τούτου πολλοί αποφεύγουν ακόμα και την παραμικρή αναφορά σε αυτόν τον αριθμό.

Δίπλα, μάλιστα, στον… διαβολικό αριθμό, που δέσποζει στον ψηφιακό πίνακα των λεωφορείων, υπάρχει και η λέξη “Hel”, η οποία μολονότι είναι ονομασία της παραθαλάσσιας πόλης Χελ που είναι και ο προορισμός των λεωφορείων δείχνει να ενισχύει το... σκοτεινό πρόσωπο της λεωφορειακής γραμμής, αποτελώντας πόλο έλξης για δεκάδες χιλιάδες τουρίστες ανά τον κόσμο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συγκεκριμένη, ωστόσο, λεωφορειακή γραμμή δεν έχει τύχει της ίδιας αντιμετώπισης από τους ντόπιους, οι οποίοι έχουν εκφράσει συχνά την αντίθεσή τους με την επιλογή αυτού του αντιχριστιανικού αριθμού, ζητώντας την αντικατάστασή του με κάποιον άλλο.

Το αίτημα των ντόπιων φαίνεται πως έγινε δεκτό από τον συγκοινωνιακό οργανισμό PKS Gdynia, ο οποίος σε ανακοίνωσή στο facebook ανέφερε ότι από τις 24 Ιουνίου 2023 ο αριθμός της λεωφορειακής γραμμής θα αλλάξει σε 669, χωρίς ωστόσο να αναφέρονται οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια απόφαση, ωστόσο, που δυσαρέσκησε μια μεγάλη μερίδα πολιτών, οι οποίοι κάνουν λόγο για μια λανθασμένη κίνηση μάρκετινγκ .

666 λεωφορείο Πολωνία

«Ένα τέλειο παράδειγμα για το πώς να βάλεις τέλος σε έναν θρύλο που ήταν γνωστός και εκτός Πολωνία. Περιμένω με ανυπομονησία την αντικατάστη του προέδρου της PKS Gdynia, με την ελπίδα ότι αυτός που θα έρθει στη θέση του θα επαναφέρει τον θρύλο», επισήμανε χαρακτηριστικά ένας χρήστης του facebook.

Σε αποδοκιμασίες με αποδέκτη την PKS Gdynia προχώρησε και ένας ακόμα χρήστης που θεωρεί ότι η συγκεκριμένη κίνηση θα στερήσει από την περιοχή χιλιάδες τουρίστες σε ετήσια βάση.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ