Ραντεβού θανάτου στους δρόμους της Αθήνας -Απίστευτες κόντρες ημέρα και νύχτα (Videos)

Κόντρες στην Αθήνα

Σε πεδίο μιας ανόητης μάχης έχουν μετατραπεί οι δρόμοι της Αθήνας, όπου οι κόντρες συνεχίζονται ημέρα και νύχτα σε γνωστά, για τους θιασώτες της ταχύτητας, στέκια.

Ανεξέλεγκτη παραμένει η κατάσταση σε δρόμους της Αθήνας και της Αττικής, όπου οι κόντρες ανάμεσα σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, ημέρα και νύχτα, μετατρέπουν κεντρικούς οδικούς άξονες σε ένα πραγματικό πεδίο μάχης.

Νέα βίντεο που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσα από ανώνυμους λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα μαρτυρούν την επικινδυνότητα ενός τριτοκοσμικού φαινομένου που εξακολουθεί να μαστίζει τους ελληνικούς δρόμους, καθιστώντας θέμα χρόνου ένα συμβάν με τραγικές συνέπειες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα ραντεβού δίνονται σε γνωστά, για το κλειστό club των «κοντράκιδων» στέκια και συνήθως οι αυτοσχέδιοι αγώνες πραγματοποιούνται και με τη συμμετοχή του φιλοθεάμονος κοινού.

Παρά τις υπερβολικές ταχύτητες που αναπτύσσονται, οι θεατές αυτού του εγκληματικού «σπορ» στέκονται σε απόσταση μερικών εκατοστών από την άσφαλτο, πλήρως απροστάτευτοι από οποιαδήποτε… στραβοτιμονιά.

Το μοτίβο επαναλαμβάνεται ημέρα και νύχτα και το μόνο που ενίοτε αλλάζει είναι το σημείο συνάντησης και οι πρωταγωνιστές.

Η λεωφόρος Λαυρίου και η λεωφόρος Σχοινιά αποτελούν τις νέες πίστες για εκείνους που απολύτως συνειδητά ρισκάρουν τη ζωή τους στον βωμό της ταχύτητας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ένα παιχνίδι γνωστό και στις αστυνομικές αρχές, οι οποίες είτε αδυνατούν να το παρακολουθήσουν βάζοντας τέλος σε αυτήν την παράνοια είτε εθελοτυφλούν, επιλέγοντας να μην ασχοληθούν.    

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ