Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί: Ραντάρ ταχύτητας «έγραψε» 271 χλμ./ώρα

Ραντάρ ταχύτητας 271 χλμ./ώρα

Σοκαρισμένοι έμειναν οι αστυνομικοί σε αυτοκινητόδρομο της Γαλλίας, όταν το κοντέρ ταχύτητας που κρατούσαν στα χέρια τους έγραψε 271 χλμ./ώρα.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι Γάλλοι αστυνομικοί που προέβαιναν σε ελέγχους ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο Α34 της χώρας, όταν η οθόνη στο ραντάρ ταχύτητας «έγραψε» 271 χλμ./ώρα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου που υπάγεται στα διοικητικά όρια του νομού Ωτ-Μαρν, με τον ασυνείδητο οδηγό να «τερματίζει» το κοντέρ του αυτοκινήτου του, όταν το ανώτατο όριο ταχύτητας είναι 130 χλμ./ώρα.

Αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ, οι αστυνομικοί δρομολόγησαν τις διαδικασίες για την τιμωρία του «γκαζιάρη» οδηγού, στον οποίο βεβαιώθηκε χρηματικό πρόστιμο. Παράλληλα, τιμωρήθηκε με αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης, αλλά και κατάσχεση του αυτοκινήτου του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο που οδηγούσε ο παραβάτης, ενώ παραμένει άγνωστο αν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Έντονα αγανακτισμένη από το εν λόγω περιστατικό ασυνείδητης οδηγικής συμπεριφοράς εμφανίστηκε και η νομαρχία του Ωτ-Μαρν, η οποία καταδίκασε το γεγονός μέσω ανάρτησης στο Twitter.

«Η νομαρχία αποδοκιμάζει αυτές τις ανεύθυνες συμπεριφορές και καλεί όλους τους χρήστες του δρόμου να επιδεικνύουν τη μέγιστη προσοχή για την αποφυγή τραγωδιών».

Σημειώνεται ότι τα 271 χλμ. που ανέπτυξε πρόσφατα ο οδηγός συνιστούν την ανώτατη καταγραφείσα ταχύτητα σε δημόσιο δρόμο της χώρας.

Την προηγούμενη αρνητική πρωτιά κατείχε μια Cadillac CTS-V που κινείτο με 269 χλμ./ώρα στον αυτοκινητόδρομο A5.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ