Ολοκαίνουργιο Range Rover έπεσε από φορτηγό και έγινε σμπαράλια (+video)

range rover epese fortigo

Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε ένα καινούργιο Range Rover σε δρόμο των ΗΠΑ, όταν έπεσε από το φορτηγό που το μετέφερε.

Ιδιαίτερα σύντομη αποδείχθηκε η ζωή ενός ολοκαίνουργιου Range Rover, το οποίο έπεσε από το φορτηγό που το μετέφερε σε δρόμο του Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, την περασμένη Πέμπτη (23/6).

Ειδικότερα, το συμβάν σημειώθηκε στον δρόμο Route 17 και συγκεκριμένα κάτω από τη γέφυρα West Midland Avenue, όταν το υπερ-πολυτελές SUV έπεσε - για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο - από το φορτηγό.

range rover έπεσε από φορτηγό
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέσα στο χάος που ακολούθησε, ένα Honda Accord έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο «ακυβέρνητο» Range Rover, με αποτέλεσμα αμφότερα τα οχήματα να υποστούν ζημιές. 

range rover έπεσε από φορτηγό

Πιο σοβαρές ήταν οι επιπτώσεις για το βρετανικό SUV, το οποίο δείχνει να έχει γνωρίσει την ολική καταστροφή, μοιάζοντας με βομβαρδισμένο.

Τα λάστιχα έχουν ξεχαρβαλωθεί, την ίδια ώρα που τόσο το πίσω μέρος όσο και η οροφή έχουν μετατραπεί σε άμορφες μάζες σιδερικών.

range rover έπεσε από φορτηγό
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές αρχές, αλλά και ασθενοφόρα, με την κυκλοφορία να διακόπτεται για τουλάχιστον μισή ώρα.

Οι περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν παραμένουν άγνωστες, αλλά σύμφωνα με τον διεθνή τύπο, το SUV, μαζί με πέντε ακόμα ολοκαίνουργια Range Rover προορίζονταν για τα κεντρικά γραφεία της Jaguar Land Rover, στα σύνορα με τη Νέα Υόρκη. 

range rover έπεσε από φορτηγό

Υπενθυμίζεται ότι καινούργιο Range Rover βρίσκεται από την άνοιξη και στην Ελλάδα, διακρινόμενο για τον απαράμιλλα πολυτελή χαρακτήρα του, χωρίς να υστερεί στον τομέα των εκτός δρόμου περιηγήσεων. Οι τιμές του του στην αγορά της χώρα μας ξεκινούν από τα 150.000 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ