Νέες ευκαιρίες από τον ΟΔΔΥ: Mercedes και VW από 300 ευρώ

vw golf dimoprasia oddy

Η νέα δημοπρασία του πρώην ΟΔΔΥ στην Ερμούπολη της Σύρου περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέροντα μοντέλα, όπως Mercedes C180, VW Golf, Renault Clio, καθώς και δίκυκλα, αλλά και φορτηγά.

«Πυρετός» δημοπρασιών από την ΑΑΔΕ, καθώς σε διάστημα μόλις λίγων ημερών ανακοινώνει την τέταρτη κατά σειρά δημοπρασία αυτοκινήτων του πρώην ΟΔΔΥ, παρέχοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σε χαμηλή τιμή.

Η νέα δημοπρασία είναι προγραμματισμένη για τη Τρίτη, 12 Απριλίου και ώρα 9.00 π.μ. στην Ερμούπολη Σύρου και ακολουθεί τις δημοπρασίες στην Κομοτηνή (στις 13 Απριλίου, δείτε εδώ), στο Μεσολόγγι (στις 14 Απριλίου, δείτε εδώ) και στην Καλαμάτα (στις 12 Απριλίου, δείτε εδώ).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη δημοπρασία της Σύρου περιλαμβάνονται 9 επιβατικά αυτοκίνητα προς κυκλοφορία, 4 μοτοσικλέτες, αλλά και αρκετά οχήματα τέλος κύκλου ζωής (ΟΤΚΖ), μεταξύ των οποίων και κάποια φορτηγά που εκποιούνται ομαδικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν -μεταξύ άλλων - ανάμεσα σε Jeep Cherokee (440 ευρώ), Renault Megane (300 ευρώ) & Clio (500 ευρώ), VW Golf (1.000 ευρώ) & Polo (300 ευρώ), αλλά και μια Mercedes C180 των 500 ευρώ.

Τα ανωτέρω οχήματα βρίσκονται στους Τελωνειακούς περιβόλους των τελωνείων της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και συγκεκριμένα στη Νάξο και τη Σύρο, ενώ κάποια από τα δίκυκλα και τα ΟΤΚΖ βρίσκονται στην Πάρο, τη Σύρο, τη Θήρα, τη Μύκονο και την Τήνο.

Mercedes C-Class dimoprasia oddy

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΑΔΕ, η επίσκεψη των ενδιαφερόμενων στις αποθήκες για την εξακρίβωση της κατάστασης των αυτοκινήτων επιτρέπεται όλες τις εργάσιμες ημέρες πριν τη δημοπρασία, κατόπιν συνεννόησης με τους αρμόδιους Τελωνειακούς υπαλλήλους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, το ποσό της εγγύησης συμμετοχής στις δημοπρασίες αυτοκινήτων για κυκλοφορία είναι 300 ευρώ, για τα οχήματα τέλους κύκλους ζωής 100 ευρώ και για τα δίκυκλα 50 ευρώ.

Για να δείτε αναλυτικά τους όρους της δημοπρασίας, αλλά και όλο των κατάλογο με τα οχήματα, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ