Πώς θα μπορούσε να είναι το νέο Mitsubishi Lancer Evo;

Mitsubishi Lancer Evo render

Η κληρονομιά του Mitsubishi Lancer Evo από τους αγώνες και τις εμβληματικές του εκδόσεις δρόμου είναι τέτοια που δεν σταματούν στο διαδίκτυο τα ανεπίσημα σχέδια μιας πιθανής αναγέννησής του.

Το ψηφιακό σχέδιο του ειδικού του CGI Nikita Chuiko, του ρωσικού μέσου Kolesa, είναι ένα ακόμη από αυτά. To Mitsubishi Lancer Evolution του Chuiko είναι ένα sport sedan, στην κλασική σιλουέτα των τελευταίων Evo, με το χαρακτηριστικό ρύγχος σε σχήμα Χ και έντονο κίτρινο χρώμα.

Τη διαφορά κάνουν οι πιο αιχμηρές γραμμές που διατρέχουν τη μάσκα και το αμάξωμα σε όλες του τις πλευρές, ενώ αντίστοιχης φιλοσοφίας είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα σχήματος Υ. Χωρίς αμφιβολία, είναι ένα σχέδιο που εξάπτει τη φαντασία των φανατικών φίλων του ιαπωνικού sport αυτοκινήτου, που κυριάρχησε στις Ειδικές Διαδρομές του WRC στα τέλη της δεκαετίας του '90 και στις αρχές του 2000.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όμως, τα όνειρά τους πιθανότατα θα μείνουν ανεκπλήρωτα. Η Mitsubishi έχει ξεκαθαρίσει ότι η κατασκευή ενός τέτοιου αυτοκινήτου, δεδομένου ότι δεν υπόσχεται μεγάλο όγκο πωλήσεων και απευθύνεται σε περιορισμένο και ειδικό κοινό, δεν είναι στα πλάνα της.

Με άλλα λόγια, η ιαπωνική εταιρεία δεν είναι ακόμα αρκετά δυνατή, οικονομικά, για να ξοδεύει χρήματα στην εξέλιξη ενός sedan επιδόσεων. Αντ' αυτού, χρειάζεται εμπορικά αυτοκίνητα για την οικονομική της ανάπτυξη, όπως τα προσοδοφόρα Crossovers/SUV και τα pickup ημιφορτηγά.

Πρόσφατα οι λάτρεις του Lancer Evo ήλπισαν στην αναγέννησή του, όταν η Mitsubishi επανέφερε στη ζωή το πρώην της αγωνιστικό τμήμα, Ralliart, και εξέφρασε την επιθυμία της να επιστρέψει στους αγώνες. Σύντομα οι ελπίδες αυτές καταρρίφθηκαν, όμως, όταν η εταιρεία έκανε γνωστό ότι η σύγχρονη Ralliart θα παρέχει απλώς εξοπλισμό αναβάθμισης κάποιων μοντέλων της Mitsubishi στην Ταϊλάνδη. Απογοήτευση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ