Πρωτιά στα SUVs και στα ηλεκτρικά PEUGEOT για άλλη μια φορά

Peugeot SUV

Ο Ιανουάριος 2021 έκλεισε με τους καλύτερους οιωνούς για την Peugeot, καθώς βρέθηκε στη δεύτερη θέση των ταξινομήσεων της συνολικής αγοράς, με 876 πωλήσεις και μερίδιο αγοράς 11,2%.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εμβληματική γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία στην Ελλάδα διατήρησε τη δεύτερη θέση στις ταξινομήσεις της αγοράς για το έτος 2020 -σε μία τόσο δύσκολη περίοδο-, με 7.926 ταξινομήσεις και μερίδιο αγοράς 9,8%.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το PEUGEOT 2008, καθώς τον Ιανουάριο βρέθηκε στην πρώτη θέση της κατηγορίας του -BSUV-, με μερίδιο αγοράς 15,3%.

Η PEUGEOT κατέκτησε και την κορυφή της συνολικής κατηγορίας των SUVs που έχει βαρύτητα 44,7% στη συνολική αγορά, με τα δημοφιλή της μοντέλα 2008, 3008 και 5008 και συνολικό μερίδιο αγοράς 10,5%.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρωτιά σημείωσε η Peugeot και στην κατηγορία των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων με τα Peugeote-208 και e-2008, επιτυγχάνοντας μερίδιο αγοράς 37,7% στη συγκεκριμένη κατηγορία. Η διείσδυση της Peugeot αυξάνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια στην ελληνική αγορά και επιβεβαιώνει, αφενός, την επιτυχία της στρατηγικής της μάρκας και, αφετέρου, τις εξαιρετικές επιδόσεις των μοντέλων της, οι οποίες αποτυπώνονται επιπρόσθετα και στα παρακάτω νούμερα:

1η θέση στις εταιρικές πωλήσεις με 13,9%

1η θέση για το 208 στις πωλήσεις αμιγώς ηλεκτρικών με μερίδιο 23,2%

Η εμπορική πορεία της Peugeot επιβεβαιώνει την ορθότητα της στρατηγικής που έχει ακολουθήσει η μάρκα, δημιουργώντας αφενός μια ηλεκτρική γκάμα η οποία γνωρίζει καθημερινά την ευρεία αποδοχή των πελατών της, και, αφετέρου, επιβραβεύοντας μοναδικά χαρακτηριστικά των μοντέλων της συνολικά, όπως ο ξεχωριστός σχεδιασμός τους, η τεχνολογική πρωτοπορία, η δυναμική οδήγηση, οι βραβευμένοι κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, η εξελιγμένη συνδεσιμότητα αλλά και η 5ετής εργοστασιακή εγγύηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ