Οι πρώτοι που θα αποκτήσουν το νέο Renault 5 θα είναι παιδιά

renault 5

Μπορεί πολλοί από εμάς να περιμένουμε αγωνιωδώς την άφιξη του νέου ηλεκτρικού Renault 5, το οποίο αναμένεται τους επόμενους μήνες, ωστόσο τα παιδιά μας έχουν την ευκαιρία να το αποκτήσουν τώρα!

Τι καλύτερο δώρο λοιπόν για αυτά ενόψει Χριστουγέννων; Η εταιρεία παιχνιδιών Diamond διαθέτει ένα μικρό ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο, με πεντάλ, σχεδόν πανομοιότυπο σε σχεδιασμό με το πρωτότυπο μοντέλο, που είχε παρουσιάσει η Renault, το 2021. Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται, δεν έχουν παρά να απευθυνθούν στην μπουτίκ The Original Store.

renault 5 kid b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του παιδικού τετράτροχου που ξεχωρίζουν, είναι τα πίσω λειτουργικά φώτα LED. Το εσωτερικό εξοπλίζεται με υφασμάτινο-δερμάτινο κάθισμα, ενώ μπορεί να δεχθεί μόνο ένα παιδί με μέγιστο βάρος τα 30 κιλά. Η μέγιστη ταχύτητα και η αυτονομία δεν ανακοινώνονται, ωστόσο αυτά θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό… από το πόδι του παιδιού σας. Το κόστος του κυμαίνεται στα 295 ευρώ.

Όμως τα δώρα για τους λάτρεις της γαλλικής φίρμας και συγκεκριμένα του Renault 5 δεν σταματούν εδώ, διότι διατίθεται επίσης και ένας αυτοκινητόδρομος. Αφού στήσετε την πίστα κατάλληλα με τα γούστα σας, έπειτα μπορείτε να τρέξετε με δύο διαφορετικά αυτοκίνητα που εμπεριέχονται στο κουτί. Είτε με το R5 E-Tech Prototype, είτε με το Renault 5 Turbo 3E σε κλίμακα 1/43.

renault 5 kid c

Οπωσδήποτε ένα από τα ωραιότερα ρετρό πράγματα για να χαλαρώσετε ακόμα και εσείς μέσα στις γιορτές, φέρνοντας παράλληλα μνήμες του παρελθόντος στο μυαλό σας. Ειδικά όσοι από εσάς μεγαλώσατε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90. Η τιμή των 115 ευρώ, θεωρείται ιδιαίτερα προσιτή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ