Πρόστιμο 6.500 ευρώ σε οδηγό χωρίς δίπλωμα

Πρόστιμο τροχαίας

Ακριβά θα πληρώσει την απόφασή του να οδηγήσει χωρίς δίπλωμα ένας 26χρονος Νιγηριανός, ο οποίο καλείται πλέον καταβάλλει στις ιταλικές αρχές το ποσό των 6.500 ευρώ.

Ένας τυπικός έλεγχος στον οδηγό ενός οχήματος είχε άσχημη κατάληξη για τον 26χρονο Νιγηριανό, ο οποίος βρισκόταν στο αριστερό κάθισμα ενός Audi χωρίς να διαθέτει την απαραίτητη άδεια οδήγησης.

Το περιστατικό σημειώθηκε 60 χιλιόμετρα δυτικά της Βενετίας, όταν οι αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν τον ύποπτο οδηγό και επιχείρησαν να τον σταματήσουν ώστε να πραγματοποιήσουν τον απαραίτητο έλεγχο.

Πρόστιμο τροχαίας
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά το γεγονός ότι ο οδηγός του Audi έδειξε να συμμορφώνεται με την υπόδειξη των αστυνομικών δυνάμεων, στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα επιχειρώντας να διαφύγει.

Η σύντομη καταδίωξη είχε αίσιο τέλος, καθώς ο οδηγός του Audi ακινητοποιήθηκε και πλέον αντιμετωπίζει σωρεία παραβάσεων με πρώτες και καλύτερες εκείνες της οδήγησης χωρίς δίπλωμα οδήγησης και της προσπάθειας να αποφύγει τον τροχονομικό έλεγχο.

Έτσι, λοιπόν, ο 26χρονος Νιγηριανός, το αυτοκίνητο του οποίου δεν διέθετε ασφάλεια και δεν είχε περάσει από τον προβλεπόμενο τεχνικό έλεγχο, καλείται πλέον να πληρώσει πρόστιμο ύψους 6.500 ευρώ, ενώ το όχημά του κατασχέθηκε. 

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ