Έρχονται πρόστιμα σε πρατήρια καυσίμων για αισχροκέρδεια στις τιμές

Αντλία καυσίμου

Με την ακρίβεια στα καύσιμα να επελαύνει, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε σειρά προστίμων σε πρατήρια.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, «έχουμε βάλει ήδη πάρα πολλά πρόστιμα. Έχουν ξεπεράσει πια τα 3 εκατομμύρια ευρώ τα πρόστιμα που έχουμε βάλει για αισχροκέρδεια από την αρχή της χρονιάς».

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων γνωστοποίησε ότι «από την άλλη εβδομάδα θα ανακοινώσουμε μία σειρά προστίμων σε πρατήρια καυσίμων».

Γεωργιάδης: Έχουμε ολοκληρώσει πάρα πολλούς ελέγχους και έχουμε βρει αρκετές παραβάσεις

Συνεχίζοντας, ο Άδ. Γεωργιάδης επισήμανε: «Έχουμε πια ολοκληρώσει πάρα πολλούς ελέγχους σε πρατήρια καυσίμων και, δυστυχώς, έχουμε βρει αρκετές παραβάσεις… Έχω δώσει εντολή στη ΔIΜΕΑ και όλη την εβδομάδα ήμασταν στα νησιά. Πριν από λίγο μίλαγα με τον δήμαρχο Πάτμου, όπου εκεί έχουν ένα ειδικό πρόγραμμα γιατί έχουν δύο μόνο πρατήρια σε όλη την Πάτμο από μία εταιρεία. Εκεί η τιμή ήταν πολύ πιο μεγάλη και είχα επικοινωνία και με την εταιρεία για να δω για ποιον λόγο η τιμή είναι τόσο μεγάλη. Την επόμενη ή τη μεθεπόμενη εβδομάδα θα πάω ο ίδιος σε μερικά από αυτά τα νησιά, για να δω και εγώ και να μου εξηγήσουν οι πρατηριούχοι γιατί εκεί έχουν τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ