Πρόωρη αποκάλυψη για το νέο Honda CR-V

Honda CR-V Leak 1

Οι Κινέζοι διέρρευσαν τις πρώτες εικόνες της νέας γενιάς του ιαπωνικού SUV, λίγους μήνες πριν το επίσημο ντεμπούτο της.

Η έκτη γενιά του Honda CR-V έχει ομολογκαριστεί στην Κίνα από το Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής. Ως μέρος της συγκεκριμένης διαδικασίας, οι εικόνες των επερχόμενων μοντέλων δημοσιεύονται στον ιστότοπο του υπουργείου για λόγους νομιμότητας.

Honda CR-V Leak 3
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά το γεγονός ότι οι φωτογραφίες που διέρρευσαν απεικονίζουν την έκδοση που θα πουληθεί στην πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου, η ευρωπαϊκών προδιαγραφών έκδοση θα να είναι σχεδόν πανομοιότυπη. Αναμφίβολα, δεν πρόκειται για σχεδιαστική επανάσταση, αλλά τα πιο ήπια χαρακτηριστικά του το κάνουν να φαίνεται πιο μοντέρνο από το υπάρχον μοντέλο που πωλείται από το 2016.

Honda CR-V Leak 2

Μαζί με τις πρώτες ανεπίσημες φωτογραφίες, δόθηκαν στην δημοσιότητα και ορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Το νέο CR-V έκτης γενιάς έχει μήκος 4.703 χιλιοστά, πλάτος 1.866 χιλιοστά και ύψος 1.690 χιλιοστά, ενώ διατίθεται σε 5θέσια ή 7θέσια διάταξη.

Honda CR-V Leak 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από πλευράς βάρους, το νέο Honda CR-V ζυγίζει γύρω στα 1.685 κιλά και έχει μεταξόνιο 2.700 χιλιοστά. Ο κινητήρας που εφοδιάζει το Honda CR-V που θα πωλείται στην Κίνα είναι ο 1.5 Turbo των 190 ίππων που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο CVT. Στην δική μας αγορά, η έκτη γενιά του ιαπωνικού SUV θα διαθέτει αποκλειστικά υβριδικό σύστημα κίνησης, 1,5 ή 2,0 λίτρων.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ