Προ των πυλών το νέο Toyota Aygo X

Toyota Aygo X Prologue

Το νέο compact αστικό crossover της Toyota θα παρουσιαστεί επίσημα στις αρχές Νοεμβρίου.

Η Toyota ανακοίνωσε σήμερα ότι το νέο μίνι μοντέλο της θα ονομάζεται Aygo X και θα ανήκει στην μικρότερη κατηγορία των crossover. Σύμφωνα με την Toyota, το “X” προφέρεται Cross και σηματοδοτεί τη νέα προσθήκη της ιαπωνικής εταιρείας στις δημοφιλείς κατηγορίες των crossover. Ακόμα, το “Χ” συνεχίζει την σχεδιαστική “υπογραφή” του μικρού μοντέλου της Toyota που λάνσαρε με την δεύτερη γενιά του το 2014.

Κατά την εξέλιξη του νέου Aygo X, η Toyota αποφάσισε να πραγματοποιήσει εξ ολοκλήρου μόνη της το συγκεκριμένο project. Για αυτό τον λόγο η σχεδίαση, η εξέλιξη και η παραγωγή του νέου urban crossover της Toyota θα υλοποιηθεί στην γηραιά ήπειρο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Toyota Aygo X

Το νεότερο μικρό μοντέλο στην γκάμα της Toyota θα βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα GA-B που λάνσαρε το τελευταίας γενιάς Yaris και το Yaris Cross. Επιπλέον, η Toyota έλαβε σοβαρά υπόψιν τις υπάρχουσες, αλλά και τις μελλοντικές, ανάγκες κίνησης σε αστικό και περιαστικό περιβάλλον, με στόχο να παρουσιάσει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και ολοκληρωμένο μοντέλο της μικρής κατηγορίας.

Το νέο Toyota Aygo X θα παρουσιαστεί στις αρχές Νοεμβρίου και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της πόλης Kolin στην Τσεχία.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ