Προ των πυλών το ανανεωμένο Audi Q7

Audi Q7

Το μεγάλο γερμανικό SUV θα δεχθεί ένα ακόμα ρετουσάρισμα, μέχρι να αντικατασταθεί από ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο.

Η Audi πραγματοποιεί αυτή την περίοδο δοκιμές στο επερχόμενο ανανεωμένο Q7 για να μπορέσει να ισχυροποιήσει τη θέση του μέχρι την έλευση της ολοκαίνουργιας γενιάς.

Τα αυτοκίνητα έχουν ελαφρύ καμουφλάζ και εάν λάβουμε υπόψη ότι το μοντέλο είχε ανανεωθεί και το 2020, τότε οι αλλαγές που θα δούμε σε αυτό το δεύτερο facelift θα είναι μικρής έκτασης.

Audi Q7 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με αναφορές στον ευρωπαϊκό Τύπο, το ανανεωμένο Audi Q7 θα έχει ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, νέα μάσκα με διαφοροποιημένες εισαγωγές αέρα και φρέσκα σχέδια στις ζάντες αλουμινίου.

Η συγκεκριμένη αισθητική ανανέωση του μοντέλου θα είναι η τελευταία, μιας και όπως έχει δηλώσει η Audi, από το 2026 και μετά θα προσφέρει αποκλειστικά αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα.

Audi Q7 3

Η πρεμιέρα του ανανεωμένου Audi Q7 θα γίνει μέσα στη χρονιά που διανύουμε και η γκάμα του θα περιλαμβάνει εκδόσεις βενζίνης, ντίζελ και plug-in Hybrid. Αμέσως μετά, το Q7 θα αντικατασταθεί από ένα ηλεκτρικό μοντέλο, με στόχο να συμβαδίζει με την υπόλοιπη γκάμα της γερμανικής εταιρείας.

Η Audi έχει προσφέρει πλούσια γκάμα κινητήρων καθ όλη την διάρκεια ζωής του Q7, με την έκδοση με τον V12 TDI να κλέβει τις εντυπώσεις. Διαθέσιμο στην πρώτη γενιά του μοντέλου, το 6λιτρο twin-turbo μοτέρ απέδιδε το 2006 1.000 Nm ροπής. Με την έλευση όμως της ηλεκτροκίνησης με την άφθονη και στιγμιαία ροπή που προσφέρει, το γερμανικό πετρελαιοκίνητο θηρίο δείχνει πλέον ξεπερασμένο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Audi Q7 4

Το Audi Q7 διέθετε πάντα μια μεγάλη ποικιλία εκδόσεων κινητήρα και η τελευταία γενιά δεν αποτελεί εξαίρεση. Ανάλογα με τις αγορές στις οποίες διατίθεται, το μεγάλο γερμανικό SUV προσφέρεται σε εκδόσεις με 4κύλινδρους, 6κύλινδρους και 8κύλινδρους κινητήρες, βενζίνης και πετρελαίου.

Τέλος, το επερχόμενο facelift θα έχει πιθανότητα την ίδια, αλλά βελτιωμένη γκάμα κινητήρων εσωτερικής καύσης, ενώ η επαναφορτιζόμενη υβριδική θα προσφέρει μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ