Πού χάθηκε το Chaos; - Τι δηλώνει ο δημιουργός του ελληνικού υπεραυτοκινήτου των 3.000 ίππων

Chaos

Απαντήσεις σε όσους αναρωτιούνται σε τι φάση βρίσκεται το πολυδιαφημισμένο ελληνικό υπεραυτοκίνητο των 3.000 ίππων έδωσε ο δημιουργός του Chaos, Σ. Πανόπουλος.

Την πλατφόρμα του Instagram επέλεξε ο Σ. Πανόπουλος, ο δημιουργός του γνωστού στους περισσότερους Chaos, ώστε να ενημερώσει τους ακόλουθούς του σχετικά με την εξέλιξη του ελληνικού υπεραυτοκινήτου των 3.000 ίππων.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο σύντομο μήνυμά του ο Σπύρος Πανόπουλος, το Chaos έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο, καθώς οι εργασίες έχουν πλέον επικεντρωθεί στο εσωτερικό του και στα ηλεκτρικά μέρη του αυτοκινήτου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, ο Σπύρος Πανόπουλος αναφέρει ότι η ομάδα η οποία βρίσκεται πίσω από την κατασκευή του αυτοκινήτου εργάζεται νυχθημερόν και πως αποτελεί συνειδητή επιλογή του ίδιου να μην υπάρξουν νέες φωτογραφίες του αυτοκινήτου πριν την ολοκλήρωση της κατασκευής του και της αποκάλυψής του.

Η τελευταία θα πραγματοποιηθεί μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα αλλά και τους τηλεοπτικούς σταθμούς οι οποίοι θα δώσουν το παρόν στην πρεμιέρα του ελληνικού υπεραυτοκινήτου των 3.000 ίππων.

Αυτό που μένει να απαντηθεί, λοιπόν, είναι το πότε η Spyros Panopoulos Automotive θα προχωρήσει στην αποκάλυψη ενός αυτοκινήτου που έχει αμφισβητηθεί όσο κανένα άλλο, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνου που αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό το όλο εγχείρημα.

Με την υπόσχεση ότι το αποτέλεσμα θα ανταμείψει το ελληνικό κοινό για την υπομονή και την επιμονή του, ο Σπύρος Πανόπουλος κλείνει το σύντομο μήνυμά του, το οποίο επανέφερε το Chaos των 3.000 ίππων στο προσκήνιο της επικαιρότητας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ