Πότε έρχεται στην Ελλάδα το νέο Nissan X-Trail;

Nissan X-Trail

Η 4η γενιά του X-Trail θα έρθει για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη γκάμα των SUV της Nissan. Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά της, αλλά και πότε θα έρθει στην Ελλάδα.

Η νέα γενιά του Nissan X-Trail αλλάζει εντελώς, βασίζεται πάνω στην ολοκαίνουργια πλατφόρμα CMF-C του νέου Qashqai, ενώ υιοθετεί μεταξύ άλλων και τη νεότερη υβριδική, e-Power τεχνολογία της μάρκας.

Ειδικά για την υβριδική έκδοση e-Power, το νέο X-Trail θα έχει την καινοτομία ότι ο 1,500άρης turbo 4κύλινδρος βενζινοκινητήρας του δεν θα χρησιμοποιείται για να κινήσει το αυτοκίνητο, αλλά για να φορτίζει τη μπαταρία που θα δίνει ρεύμα στον ηλεκτροκινητήρα.

Ο τελευταίος, που είναι υπεύθυνος για την κίνηση του αυτοκινήτου, έχει ονομαστική απόδοση 187 ίππων και ροπή 330 Nm, όντας σε θέση να κινήσει με άνεση το νέο X-Trail. H Nissan τονίζει ότι ο βενζινοκινητήρας δουλεύει συνεχώς στο βέλτιστο στροφάρισμα ώστε να προσφέρει την ενέργεια που απαιτείται, χωρίς όμως να επιβαρύνει την κατανάλωση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Nissan X-Trail

Εκτός της παραπάνω επιλογής, στη γκάμα του νέου X-Trail θα υπάρχει και μια τετρακίνητη έκδοση χωρίς προς το παρόν να υπάρχουν στοιχεία για αυτή, ενώ είναι σίγουρο ότι θα δούμε και επιλογές με τον 1.300άρη, mild-hybrid, turbo βενζινοκινητήρα των 140 και 158 ίππων του νέου Qashqai.

Από εκεί και πέρα, το νέο X-Trail σχεδιαστικά διαθέτει μια πιο δυναμική αισθητική από το προηγούμενο, με τη χαρακτηριστική νέα μάσκα της Nissan στο εμπρόσθιο μέρος και φωτιστικά σώματα που χωρίζονται σε δύο μέρη. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η πόρτα του πορτ μπαγκάζ που «σπάει» σε δύο επίπεδα.

Nissan X-Trail
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο εσωτερικό, υπάρχουν αρκετά κοινά στοιχεία σχεδίασης με αυτά του Qashqai, ενώ και όλες οι τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας της Nissan θα δώσουν και εδώ το «παρών». Σημαντικό πλεονέκτημα του νέου X-Trail αποτελεί και το γεγονός ότι θα προσφέρεται και σε 7θέσια έκδοση με 3η σειρά καθισμάτων.

Το καινούργιο Nissan X-Trail δεν θα αργήσει να έρθει στην ελληνική αγορά, αφού αναμένεται οι πωλήσεις του να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι τιμές του.

Nissan X-Trail

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ