Πότε έρχεται το νέο Lada Niva;

Lada Niva Vision 2021

Η Avtovaz επιβεβαίωσε την ημερομηνία παρουσίασης της νέας γενιάς του εμβληματικού 4x4.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου για τα ετήσια αποτελέσματα της Avtovaz, η επόμενη γενιά του Lada Niva θα παρουσιαστεί το 2024. Σε δηλώσεις μάλιστα του Διευθύνοντα Συμβούλου της Avtovaz, το νέο μοντέλο θα λανσαριστεί προς τα τέλη αυτής της χρονιάς.

Το νέο Lada Niva θα μοιράζεται το ίδιο πάτωμα με το επόμενης γενιάς Dacia Duster, δηλαδή μια αναβαθμισμένη εκδοχή της πλατφόρμας CMF-B της Συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi. Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των δύο τετρακίνητων μοντέλων θα εντοπίζεται στον πιο off road χαρακτήρα του Lada Niva και στην ύπαρξη κιβωτίου υποπολλαπλασιασμού των σχέσεων για μεγαλύτερες εκτός δρόμου δυνατότητες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Lada Vision 2018 2

Η νέα γενιά του θρυλικού 4x4 της Lada θα είναι 5θυρη και λίγους μετά θα παρουσιαστεί η επιμηκυμένη εκδοχή του με ακόμα καλύτερους χώρους και την ονομασία Grand Niva. Οι πωλήσεις και των δύο εκδόσεων του Niva δεν πρόκειται να περιοριστούν στα σύνορα της Ρωσίας, και είναι βέβαιο ότι θα τα δούμε να κυκλοφορούν στην δυτική Ευρώπη.

Η Avtovaz μας έχει προϊδεάσει για το παρουσιαστικό του νέου μοντέλου μέσω του σκίτσου του Niva Vision. Όπως είναι λογικό, η εικόνα του θα παραμείνει γνώριμη, διατηρώντας την “τετράγωνη” σχεδίαση.

Τέλος, μετά την παρουσίαση των δύο εκδόσεων αμαξώματος του νέου Niva, η Lada θα παρουσιάσει ακόμα τρία μοντέλα. Η μόνη πληροφορία σχετική με αυτά τα νέα μοντέλα, είναι ότι το ένα από αυτά θα ανήκει στην κατηγορία των C-SUV.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Lada Vision 2018 1

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ