Πόσο κοστίζει ένα κομμάτι από τη ζωή του Schumacher -Το απίστευτο ποσό που δαπανήθηκε

michael schumacher

Το φράγμα των 4 εκατομμυρίων ευρώ έσπασε η αξία της συλλογής ρολογιών του Michael Schumacher σε δημοπρασία, η οποία πραγματοποιήθηκε μετ’ εμποδίων εξαιτίας κυβερνοεπίθεσης.

Έναντι του ποσού των 4 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων άλλαξε χέρια η προσωπική συλλογή ρολογιών του Michael Schumacher σε δημοπρασία που έλαβε χώρα στην Ελβετία από τον οίκο Christies.

Η δημοπρασία των ρολογιών του Michael Schumacher πραγματοποιήθηκε μετ’ εμποδίων, καθώς αποτέλεσε στόχο hackers, αναγκάζοντας τους διοργανωτές να την αναβάλλουν για την επόμενη ημέρα.

Από την προσωπική συλλογή του Michael Schumacher ξεχώρισε ένα ρολόι, το οποίο είχε δωρίσει ο Jean Todt, τότε επικεφαλής της ομάδας της Ferrari και στενός φίλος του Γερμανού παγκόσμιου πρωταθλητή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Schumacher

Πρόκειται για ένα ρολόι κατασκευασμένο από πλατίνα, το οποίο φέρει την υπογραφή της F.P.Journe Vagabondage και κατασκευάστηκε ειδικά για τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, φέροντας σύμβολα σχετικά με την πορεία του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1.

Το ρολόι πέρασε στα χέρια του Schumacher τα Χριστούγεννα του 2004 και την περασμένη Τρίτη η αξία του έφτασε το 1,5 εκατομμύριο ελβετικά φράγκα.

Schumacher
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έναν χρόνο νωρίτερα, ο Jeat Todt είχε προσφέρει τα Χριστούγεννα ένα ακόμα ρολόι στον Γερμανό, το οποίο άλλαξε χέρια έναντι 415.800 ελβετικών φράγκων.

Η δημοπρασία του οίκου Christies προσέφερε τη δυνατότητα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και της υψηλής ωρολογοποιίας να αποκτήσουν  προσωπικά αντικείμενα του Michael Schumacher, ο οποίος μετά τον σοβαρό του τραυματισμό, τον Δεκέμβριο του 2013, δίνει τη δική του μάχη ώστε να επιστρέψει στην κανονικότητα.

Schumacher

Ο Γερμανός παραμένει απομονωμένος στην οικία του, στην Ελβετία, μακριά από τα φώτα τις δημοσιότητας, καθώς ελάχιστοι άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του διατηρούν τη δυνατότητα να τον επισκέπτονται και να γνωρίζουν την ακριβή κατάσταση της υγείας του.   

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ