Πόσο κοστίζει το αυτοκίνητο των Lidl;

autokinito lidl timi

Ανάμεσα στα κάθε λογής προϊόντα που προσφέρουν τα Lidl πλέον υπάρχει και ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που διατίθεται είτε προς πώληση, είτε προς μίσθωση.

Μια νέα προσθήκη έχουν εδώ και λίγες ημέρες τα προϊοντικά φυλλάδια της γνωστής αλυσίδας supermarket Lidl, όπου πλέον δεσπόζει ένα… ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Πρόκειται για ένα λιλιπούτειο ηλεκτρικό μοντέλο υπό την ονομασία “Finn” το οποίο φέρει την υπογραφή της κινεζικής εταιρείας Elaris και προσφέρεται μέσω των Lidl, είτε προς πώληση είτε προς μίσθωση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μισθώσουν το Made in China διθέσιο όχημα μέσω της εφαρμογής (app) για κινητά τηλέφωνα “Lidl Plus”, σε συνεργασία με την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων like2drive, η οποία διατηρεί στον στόλο της το συγκεκριμένο μοντέλο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
αυτοκίνητο Lidl τιμή

Το μηνιαίο κόστος μίσθωσης ανέρχεται σε 222 ευρώ, ενώ η ανώτατη διάρκεια ενοικίασης του μίνι τετράτροχου προϊόντος φτάνει το ένα έτος, ή τα 10.000 χλμ. (όποιο έρθει πρώτο).

Σημειώνεται ότι στο μηνιαίο μίσθωμα συμπεριλαμβάνεται ασφάλιση, όπως και συντήρηση, δύο υπηρεσίες που αποτελούν σημαντικά δέλεαρ για όσους σκέφτονται να συστηθούν για πρώτη φορά με την ηλεκτροκίνηση.

Στον αντίποδα, όσοι θέλουν να κάνουν δικό τους το αυτοκίνητο, θα κληθούν να εκταμιεύσουν ένα ποσό της τάξης των 13.000 ευρώ. 

αυτοκίνητο Lidl τιμή
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την Elaris, το μοντέλο ενσωματώνει μια μπαταρία ενεργειακής χωρητικότητας 32 kWh που εξασφαλίζει έως και 300 χλμ. αυτονομίας, τροφοδοτώντας έναν ηλεκτροκινητήρα 48 ίππων.

Με μήκος μόλις 2,87 μ., το Finn ζυγίζει κάτω από 1.000 κιλά, η τελική ταχύτητα φτάνει τα 115 χλμ. και ο εξοπλισμός περιλαμβάνει αρκετά «καλούδια» όπως είναι οι LED κεντρικοί προβολείς, δορυφορικό σύστημα πλοήγησης, cruise control και air conditioning. Όσον αφορά τη χωρητικότητα του πορτπαγκάζ, αυτή φτάνει τα 229 λίτρα.

αυτοκίνητο Lidl τιμή

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το εσωτερικό του μοντέλου όπου δεσπόζουν δύο οθόνες αφής, μία για το σύστημα πολυμέσων και μία για τον πίνακα οργάνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τα Lidl διαθέτουν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Στο παρελθόν η εταιρεία είχε βάλει πωλητήριο σε έναν σημαντικό αριθμό Nissan Leaf, τα οποία έκαναν sold out σε… χρόνο ρεκόρ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, έξω από τα καταστήματά της εταιρείας υπάρχουν φορτιστές για την εξυπηρέτηση των πελατών που έχουν στην κατοχή τους ηλεκτρικό μοντέλο.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ