Η ψηφιακή φαντασίωση μιάς νέας Lamborghini Miura

Lamborghini Miura restomod

Η αναβίωση της Countach από τη Lamborghini μετά από 50 χρόνια «άνοιξε την όρεξη» στους ειδικούς του CGI ανά τον κόσμο, και ένα από τα αποτελέσματα είναι αυτή η Miura που φέρνει το θρυλικό ιταλικό αυτοκίνητο στον 21ο αιώνα.

Η Miura, ένα από τα σημαντικότερα σπορ αυτοκίνητα όλων των εποχών, παρουσιάστηκε από τη Lamborghini το 1966 - πέντε χρόνια πριν την αποκάλυψη του πρωτοτύπου LP500 στη Γενεύη, το οποίο μεταμορφώθηκε στην αρχέγονη Countach.

Καθώς η Lamborghini αναγέννησε τώρα επίσημα την Countach, σε περιοριμένο αριθμό αντιτύπων, άνοιξε παράλληλα και τους «ασκούς του Αιόλου» για εκατοντάδες σχεδιαστές του διαδικτύου να κάνουν τις δικές τους ψηφιακές, και φυσικά ανεπίσημες, προτάσεις για την αναδημιουργία άλλων κλασσικών Lambo. Και η Miura δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια από τις προτάσεις αυτές είναι του σχεδιαστή με το διαδικτυακό όνομα «j.b.cars». Παρότι παρέχει μόνο μία εικόνα της Miura, της ουράς της σε γωνία 3/4, καταφέρνει να κεντρίσει το ενδιαφέρον σχετικά με το πως θα μπορούσε να ήταν μια σύγχρονη Miura, αν η Lamborghini αποφάσιζε να κατακευάσει μια σύγχρονη εκδοχή της.

Το δημιούργημα του σχεδιαστή διατηρεί το μινιμαλιστικό, και μη κραυγαλέο, design της πρωταρχικής Miura, με λιτές γραμμές, LED φωτιστικά σώματα σχήματος Υ στην ουρά και κλασικές ζάντες της Lambo, στο χρώμα του χαλκού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ