Πώς θα ήταν το Land Cruiser της Suzuki

Suzuki Land Cruiser 1

Τόσο το Land Cruiser της Toyota όσο και το Jimny της Suzuki αποτελούν δύο από τα ιερά τοτέμ στον κόσμο των 4x4 και ένας πιθανός «συνδυασμός» τους είναι σίγουρο ότι θα άλλαζε τα δεδομένα.

Η Suzuki και η Toyota είναι δύο ιαπωνικές εταιρείες που φημίζονται για αξιόπιστα και πολυτάλαντα μοντέλα τους, τόσο για χρήση εντός δρόμου όσο και εκτός. Πως θα σας φαινόταν όμως αν οι δύο αυτοκινητοβιομηχανίες ένωναν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα πραγματικά μοναδικό 4x4;

Αυτή την απορία είχε και ένας σχεδιαστής-θαυμαστής των δύο μοντέλων, ο οποίος δημιούργησε μερικές ψηφιακές εικόνες για ένα μοντέλο μιας υποθετικής συνεργασίας μεταξύ των Suzuki και Toyota. Και εγένετο το Suzuki Land Cruiser, ένα μοντέλο που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά του Suzuki Jimny και του Toyota Land Cruiser.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Suzuki Jimny

Τις ψηφιακές εικόνες τις δημιούργησε ο σχεδιαστής Theottle και το αποτέλεσμα από την «διασταύρωση» μεταξύ ενός Suzuki Jimny και ενός Toyota Land Cruiser, είναι αρκετά εντυπωσιακό και ταιριαστό.

Για την δημιουργία του Suzuki Land Cruiser, o γνωστός web designer χρησιμοποίησε ως βάση το αμάξωμα του Jimny και το τροποποίησε με σκοπό να το προσαρμόσει στο στιλ και τις διαστάσεις του αρκετά μεγαλύτερου Land Cruiser.

Toyota Land Cruiser
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αισθητικά, το μοντέλο ξεχωρίζει από το ορθογώνιο παρουσιαστικό με τις έντονες ακμές, την μάσκα με τους στρογγυλούς προβολείς LED, τους μεγάλους θόλους τροχών με τα ανάλογα πλαστικά προστατευτικά και την πίσω διαιρούμενη πόρτα που φιλοξενεί και τον εφεδρικό τροχό. Ακόμα, πατάει σε τροχούς διάστασης 18 ιντσών, έχει μεγάλες ράγες οροφής και η τελευταία είναι λευκού χρώματος με κεραία τύπου πτερύγιο καρχαρία.

Υποθετικά πάντα, ένα Suzuki Land Cruiser θα έμοιαζε ιδανικό για εκτός δρόμου οδήγηση, χάρη στο σύστημα τετρακίνησης που διαθέτει, την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τις «δυνατές» γωνίες προσέγγισης, ράμπας και διαφυγής.

Suzuki Land Cruiser 2

Στο εσωτερικό, το Suzuki Land Cruiser θα προσέφερε καλή ευρυχωρία για πέντε ενήλικους επιβάτες, με τον οδηγό να ενημερώνεται από ψηφιακό πίνακα οργάνων και τους επιβάτες να ψυχαγωγούνται από το σύστημα πολυμέσων της κεντρικής κονσόλας. Εννοείται από πλευράς εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, θα είναι πλήρες χαρακτηριστικών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Suzuki Land Cruiser θα ήταν λοιπόν ένα μοντέλο που θα συνδύαζε την κλασική σχεδίαση του Suzuki Jimny, με τον macho χαρακτήρα και το κύρος του Toyota Land Cruiser, δημιουργώντας ίσως το καλύτερο off road μοντέλο για τους λάτρεις του 4x4.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ