Πώς κλέβουν ένα αυτοκίνητο μέσα σε ένα λεπτό; (video)

Κλοπή αυτοκινήτου σε χρόνο ρεκόρ 2022

Οι κατασκευαστές καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να κρατήσουν τους μακρυχέρηδες έξω από τα αυτοκίνητά μας, αλλά αυτοί εξελίσσουν hi-tech συστήματα που «σπάνε» τις δικλείδες ασφαλείας.

Η keyless είσοδος και εκκίνηση του αυτοκινήτου μας είναι μια σημαντική ευκολία που προσφέρουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα, καταδεικνύοντας ταυτόχρονα την τεχνολογική πρόοδο που έχουν επιτύχει οι αυτοκινητοβιομηχανίες.

Σύμφωνα, ωστόσο, με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν αλλά και με τα δεδομένα που έχουν συγκεντρωθεί από ασφαλιστικές εταιρείες, το σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί έχει προκαλέσει «έκρηξη« στις κλοπές των αυτοκινήτων, διευκολύνοντας το έργο των μακρυχέρηδων.

Χαρακτηριστικό της ευκολίας που προσφέρει η ασύρματη είσοδος και εκκίνηση στους ληστές είναι και το video που ακολουθεί και δείχνει για μία ακόμη φορά πόσο εύκολο είναι για ένα κλέφτη να μπει σε ένα καθόλα σύγχρονο αυτοκίνητο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πώς κλέβουν ένα αυτοκίνητο μέσα σε ένα λεπτό; (video)

Δύο ληστές που είναι εξοπλισμένοι με μια κεραία, η οποία μοιάζει ιδιοκατασκευή, αλλά και ένα μικρό λάπτοπ, καταφέρνουν να υποκλέψουν το σήμα του κλειδιού που βρίσκεται μέσα στο σπίτι. Στη συνέχεια ανοίγουν ανενόχλητοι την πόρτα της BMW M2 και αφού ενεργοποιήσουν τον κινητήρα της, γίνονται καπνός.

Μάλιστα, αν δεν περνούσε εκείνη την ώρα ένα διερχόμενο αυτοκίνητο που ανάγκασε τους δύο ληστές να διακόψουν τις… εργασίες τους, θα είχαν ανοίξει την BMW σε χρόνο… ρεκόρ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ