Έτσι απομακρύνεις το χιόνι σε ελάχιστα λεπτά από την Εθνική οδό (Video)

Kentucky Snow Plows

Με το νέο κύμα κακοκαιρίας προ των πυλών και τα επερχόμενα ταξίδια της περιόδου των διακοπών των Χριστουγέννων, δείτε με ποιον τρόπο σε μακρινές Πολιτείες κρατούνται καθαρές οι εθνικές οδοί.

Το παρακάτω video, που απεικονίζει τα εκχιονιστικά μηχανήματα της Πολιτείας του Κεντάκι των ΗΠΑ σε έναν μεθοδικό συγχρονισμό ακριβείας, δείχνει τον τρόπο με τον οποίο οι αρχές της αμερικανικής Πολιτείας αντιμετωπίζουν περιπτώσεις σφοδρής χιονόπτωσης σαν αυτή, που έπληξε μεγάλο μέρος των ΗΠΑ τον περασμένο Φεβρουάριο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα εκχιονιστικά, κατευθύνοντας το χιόνι το καθένα προς τα δεξιά του και εντέλει έξω από τα περιθώρια του δρόμου, εμπρός από υποστηρικτικά οχήματα που κρατούν υπό έλεγχο τους ανυπόμονους οδηγούς, διατηρούν καθαρή από χιόνι και πάγο μια πολύ σημαντική οδική αρτηρία των ΗΠΑ, που συνδέει το Μίσιγκαν με τη Φλόριντα.

Στην Ελλάδα μπορεί να μην αντιμετωπίζουμε συχνά προβλήματα τόσο έντονης χιονόπτωσης, ωστόσο πολλές φορές στο παρελθόν έχει παραλύσει ολοκληρωτικά η βασικότερη οδική αρτηρία που συνδέει τις δύο μεγαλύτερες πόλεις της χώρας.

Και παρότι ο εναλλασσόμενος καιρός μπορεί, φυσικά, με πολλές περιπτώσεις να κάνει αδύνατο τον καθαρισμό του δρόμου, και φυσικά εξαιρετικά επικίνδυνη και απαγορευτική την οδήγηση, αυτή η ιδέα των εκχιονιστικών του Κεντάκι μπορεί να αποτελέσει μια εύκολη και γρήγορη λύση.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ